reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Anna Marczyk mój narzeczony (nie mąż bo mnie do tego nie śpieszno :-p) w grudniu kończy 32, ja skończone 28, razem ze sobą od 2002 roku i nigdy nie używaliśmy zabezpieczenia - żadnego!!! kiedy tylko był seksik to oczywiście zawsze z opcją - wyjmij przed :-p:-p:-p i nic :no::no: tyle lat nic :no::no::no: nigdy nie liczyłam czy to są te dni czy też nie. tabletki anty brałam tylko jak miałam torbiel jajnika (to chyba było 2 lata temu). więc jak ja mam sobie to wszystko wytłumaczyć???

reklama
iwo co do testów - ja moje kupiłam na allegro i niby są o czułości 10. Cień cienia zobaczyłam 6 dni przed terminem @. pamiętam jak jeszcze wtedy Natkusi napisałam, że coś się pojawiło ale to raczej odbarwienie, bo za wcześnie jest.... po dwóch dniach 4 dni przed @ bledzioch na maxa, 2 dni przed terminem nadal bledzioch ale już ładnie widoczny, a 2 dni po terminie @ gruba ciemna grecha wyszła :-D

EDIT: Dziewczyny i mam jeszcze ciekawostkę - niby testy owulacyjne potrafią wykryć wczesna ciążę i niby zawsze w ciąży sa pozytywne... MIT!!! mając duży zapas z allegro postanowiłam zrobić eksperyment - nawet cień kreski się nie pojawił

Ostatnia edycja:
Hej staram sie wlasnie nadrobic :)

Mychunia
dzieki za pamiec z samego rana ;-)

Piaska
&&& za II :-)

Grzanka
ale co ty mowisz ze testy oszukuja ze masz watpliwosci? Dziewczyno jeden moglby cie oszukac ale nie 3 pod rzad nie uwazasz :) jak dla mnie nie ma na co czekac z gratulacjami , wiec.... GRATULACJE :-)

Malusiolka
Co to za chwile zwatpienia? Napewno niedlugo ujrzysz II kreseczki i to pewnie lawina szczescia bedzie bo i testy na prawko zdasz i II kreski beda w jednym czasie zobaczysz! Nie ma szczescia nie ma i nagle buuuumm! :tak:

Agamemnon
bo to juz niestety tak jest ze te ktore nie chca lub sa alkoholiczkami zachodza w ciaze a te ktore pragna to dlugo niestety czekaja. Nie wiem czemu ktos tam na gorze tak to skonstruowal:eek: zdecydowanie na odwrot powinno byc
Ale Ty juz chyba nie masz sie co martwic co ?:-D Powtorz test za dwa dni i wklej , wtedy bede gratulowac :tak:

Susel
to dobry patent by byl:-p ale ja bym chyba miala za duzo klotni na wykresie haha:-D

Malena
ej, kto tu sie lamie co? Dziewczyny chyba lanie trzeba na kolanie tu zrobic!;-)dasz rade! Tak samo jak ja i reszta dziewczyn ktore dlugo czekaja. Zobacz ja w ogole owu nie mam i jakos sie trzymam, ja wierze w to ze sie uda zobaczysz ! I precz z czarnowidztwem!:tak: Ja mojemu ginowi juz mowilam ze sama jestem jedna wielka antykoncepcja. Tez nie uzywamy zabezpieczenia od... Odkad zaczelismy byc ze soba :)

Anna Marczyk
Ty tez czarno wszystko widzisz?.! :eek:To chyba dzien jakis durny. Nie smutajmy sie kochane, prosze was... Ja za to mam nieodpowiedzialnego i malopowaznego meza ale i tak go kocham... Chyba :-D;-)
Teraz sie posypaly fasolki a zobaczycie za miesiac nasze sie posypia !:tak:

Malus dobrze sie czuje tylko czasem mnie tak mocno podbrzusze chwyci raz z jednej raz z drugiej, nie wiem czy to dobrze. Nie mowilam jeszcze mezowi, po becie mu powiem. Wiem, ze bardzo chce miec dziecko i w razie jakiejs pomylki nie wiem czy dalby sobie z tym rade. Ale juz nie moge wytrzymac:)

malena - ja że jest coś nie teges dowiedziałam się niecałe 3 tyg temu - w klinice niepłodności - wcześniej chodziłam do niby największego szpitala w Łodzi CZMP - gdzie robiono mi USG kiedy był termin a nie kiedy trzeba - badania hormonów ( ręce jak narkomanka) i dlatego nic nie wychodziło mimo badania temp 9 dodam że do gina co ma nalepsze opinie.
myślę że może idź do jakieś kliniki poczytaj w necie bo - my z małżem od 3 lat też bez niczego na maksa no i to dało nam domyślenia gdy prawie wszyscy znajmi już mają po 2 dzieci. może masz też coś nie tak - a będziesz tylko traciła czas tak jak ja.

Cześć, ja w pracy jeszcze siedzę i czasu mi brakuje. Codziennie czytam ale na odpisanie brakuje juz minutek.
Serdecznie gratuluje dziewczyny II kreseczek, ale fajnie,
I jednocześnie zazdroszczę ale tak pozytywnie
Ja od wczoraj mam plamienia :( Mam strasznego doła i przeczucie że już nie będę drugi raz mamą;(

missiiss aż tak to się nie załamuję ;-);-) tylko ja bardzo niecierpliwa jestem :-p chyba wczoraj przeraziłam mojego lubego aż biedny zaniemógł :no::no: a to się u niego nie zdarza :no::no::no:
ehhhh...jak ja bym chciała się znaleźć w "lipcówkach 2014" :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

malena - ja że jest coś nie teges dowiedziałam się niecałe 3 tyg temu - w klinice niepłodności - wcześniej chodziłam do niby największego szpitala w Łodzi CZMP - gdzie robiono mi USG kiedy był termin a nie kiedy trzeba - badania hormonów ( ręce jak narkomanka) i dlatego nic nie wychodziło mimo badania temp 9 dodam że do gina co ma nalepsze opinie.
myślę że może idź do jakieś kliniki poczytaj w necie bo - my z małżem od 3 lat też bez niczego na maksa no i to dało nam domyślenia gdy prawie wszyscy znajmi już mają po 2 dzieci. może masz też coś nie tak - a będziesz tylko traciła czas tak jak ja.

chyba tak zrobię :confused2: zobaczę jeszcze jak to wyjdzie w listopadzie, jeśli jak zwykle nic to wtedy już nie ma przeproś :no:

reklama
Malena
To cierpimy na ta sama przypadlosc hehe:-) niecierpliwczosc:-p
tyle ze ja narazie stawiam jak bedzie to bedzie bo mialam troche nieprzyjemnosci z m-em moim. Zobaczysz jak sie nie uda w lipcowkach to sierpniowki wiesz jakie sa fajne?!:-)

Zapomnialan napisac jak na 2 etapie. Wiec bylam obsrana dokumentnie przed wejsciem do salonu:confused2: sorry za okreslenie, ale okazalo sie fajnie, ekipa zarebista, klientow kilku obsluzylam i jest cacy. Jutro chlopak idzie na drugi etap i rywalizujemy. Jutro lub w piatek bede znala werdykt. Zobaczymy jak to bedzie. Dzis wstalam rano i tempka mi skoczyla o 2,5 kreski:szok: no ale nie ma co sie cieszyc tylko zobaczyc co jutro przyniesie:tak:

Do góry