iwo:)
Fanka BB :)
iwo, a źle Tobie tutaj?Jakby mi się udało, to z wyliczeń moich byłabym czerwcowo-lipcową mamą.
Skądże znowu. Mogę być wielowatkowa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
iwo, a źle Tobie tutaj?Jakby mi się udało, to z wyliczeń moich byłabym czerwcowo-lipcową mamą.

więc nie jest z Wami tak źle.... Odnośnie tego kto zostanie tu najdłużej....dziś wydaje mi się że ja....będę sama jak palec pisać sobie posty 
nos mam tak zawalony, że nie mogę myśleć...doprowadza mnie to do szału 

na prawdę ??? serio miałaś zaparcie ? no ja też nigdy nie miałam ,a już tuż przed @ to miałam wręcz na odwrót , słyszałam ,że zaparcia w ciąży się zdarzają ,ale myślałam ,że to na późniejszym etapie , że dzidzia jak rośnie to wtedy są zaparcia , no to dałaś mi nadzieję ,że może jeszcze jest szansa ;-).
a tak się broniłam przed tym , teraz kombinuje kiedy by zatestować ( co nie zmienia faktu ,że jestem przekonana ,że tempka spadnie ,wiecie to takie asekurowanie się żeby nie było załamki jak np jutro okaże się ,że temperatura leci na łeb na szyję) no i tak sobie myślę ,że jeśli ona nie spadnie to nie wiem kiedy ten test robić , chciałabym 27 ( wtedy termin @ prawdopodobny i nasza rocznica ) ,ale znając mnie to będę się bała widoku I i nie zatestuję , może się wstrzymam
taaaa jasne ,a przyjdzie niedziela i siknę
nie no to takie moje gdybanie bo jutro może czar pryśnie , przepraszam za moje dyrdymały ,ale musiałam im bliżej terminu tym większe emocje.

kolejna osoba pisze o podlym dniu
taka ladna pogoda a jednak jesienna chandra łapie