Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Leemonca Ty teraz pijesz ziólka? A mi się marzy Jane jeśli chodzi o wózekno ale ja mam po Mikołajku Tako Acoustic i nie będę zmieniać... No chyba, że trafi szię dziewczynka to z rózem coś kupię
)))

no cóż - będziemy od nowa przeżywać wszystko we wrześniu 
na srokę się póki co nie skusiłam, ale mam jeszcze chwilę, żeby kupić, a wczoraj pierwszy raz zaparzyłam sobie siemię lniane i na razie je popiję... najgorsze, że w przyszłym tyg czeka mnie wyjazd do Szczecina, a teraz to już nie wiem, jak to będzie z dp no i dłuższa podróż może cykl zaburzyć
wrrr, jakby były II, to bym nie musiała jechać 
skoro piszemy już o wózkach to może czas na imiona dla pociech??? pytam szczególnie te zafasolkowane dziewczyny ;-);-):-):-)
tak samo było przy Gabrysiu - od zawsze wiedziałam, że będzie Gabryś ;-)malena ja jeszcze nie zafasolkowawna, ale mam dla chłopca Robert, a dla dziewczynki w ogóletak samo było przy Gabrysiu - od zawsze wiedziałam, że będzie Gabryś ;-)

ja tez już mam imiona choć nie jestem w ciąży 

dla dziewczynki - Alicja - obojgu nam się podoba, a dla chłopca Leoś - choć jeszcze nie na 100%