reklama

Staraczki 2013

reklama
susel A to źle, że mam wysoką ? Tempkę mierze drugi cykl, w sumie zaczełam mierzyć 18dc w poprzednim i miała ponad 37.0...więc nie wiem czy mam tak cały czas bo to dopiero mój drugi cykl...

Pobolewają mnie lekko jajniki więc to chyba dobry znak...

A z tym śluzem to też nie jestem do końca pewna..kurcze nie umiem tak tego na 100 % ocenić ale wydaje mi się, że to jest ten wodnisty bo jest rzadki i czuje cały czas mokro :confused: Jestem strasznym laikiem w tych sprawach, normalnie aż jest mi głupio :zawstydzona/y:

Asku Ty juz w 11 tygodniu jestes?!?! :szok: no to GRATULUJE dobrze rozwijajacej sie ciazy!
sama nie mogę uwierzyć, że to już 11 tydzień ;-) aczkolwiek przy Mrówku męczyłam się mdłościami i wymiotami do 16-17 tygodnia, więc twierdzę - dopiero 11 tydzień ;-)

pozdrawiam was dziewczynki ;-) często was podczytuję :tak: nie zawsze mam siłę napisać ;-) nie zawsze też uważnie czytam :zawstydzona/y:

W końcu w domu ogarnięta i teraz mogłam zasiąść przed komputerem. Z małym trolem się jakoś dogadałam :) ale było ciężko. Teraz siedzę oglądam filmy i się relaksuję...

Aśku czas szybko leci nie spojrzysz się, a zaraz będzie rozwiązanie i będziesz miała swoje maleństwo przy sobie.

Ale ostatnio trochę się zafsolkowało dziewczyn - i to dobrze gratuluję i mam nadzieję, że reszta z nas też szybko się zafasolkuje. Miło jak wpadają ciężarówki poopowiadać jak im się wiedzie w ciąży, jak to przeżywają.

Dobranoc dziewczyny serduszkujcie ile wlezie, żeby cykl nie zmarnował się :)

kontra teraz nie widze Twojego wykresu w sygnaturce, wrzuc link do tego i poprzedniego to zerkne i sprobuje pomoc. i niech Ci nie bedzie glupio bo ja na poczatku tez wiele rad od dziewczyn dostawalam. kazdy kiedys byl laikiem :tak:

karola no spadla tylko troszeczke. raczej nie powinien Ci nagle bardzo zmalec ten progesteron ale jak robisz inne hormony i czemu by przy okazji nie utwierdzic sie ze i z tym nadal jest ok!
Asku no to zycze Ci mniej mdlosci a wiecej radosci!:-D:-D
Kinia na zyczenie do mojego wykresu doszlo serduszko :-) a u Ciebie to wiesz co, ja bym ustawila owu na 16dc. z reszta czy ja mam racje czy ovu to widze ze serduszka sa na kazdym etapie wiec musi byc zielona koncowka!

kontra teraz nie widze Twojego wykresu w sygnaturce, wrzuc link do tego i poprzedniego to zerkne i sprobuje pomoc. i niech Ci nie bedzie glupio bo ja na poczatku tez wiele rad od dziewczyn dostawalam. kazdy kiedys byl laikiem :tak:

karola no spadla tylko troszeczke. raczej nie powinien Ci nagle bardzo zmalec ten progesteron ale jak robisz inne hormony i czemu by przy okazji nie utwierdzic sie ze i z tym nadal jest ok!
Asku no to zycze Ci mniej mdlosci a wiecej radosci!:-D:-D
Kinia na zyczenie do mojego wykresu doszlo serduszko :-) a u Ciebie to wiesz co, ja bym ustawila owu na 16dc. z reszta czy ja mam racje czy ovu to widze ze serduszka sa na kazdym etapie wiec musi byc zielona koncowka!

Dziękuję kochana, mam nadzieję, że się uda :) staram się maltretować męża bardziej o to serduszkowanie, a że akurat teraz takie okazje się nadarzają (miało ich nie być w tym miesiącu, bo mięliśmy się mijać w sensie on w domu, ja w pracy i na odwrót). A ja coś czytałam na ovufriend, że da się gdzieś potwierdzić owulację, ale ja nie wiem o co chodzi? ;/ że powinno być pytanie czy potwierdzić owulację coś takiego, chyba, że się mylę. Widzę tylko, że moja tempka dzisiaj znowu ciut zmalała,m więc już się boję czy napewno owu była w tym miesiącu, czy okaże się cykl bezowulacyjny ;/

Witam Was wszystkie porannnie, ja właśnie dopijam kawusię, dojadam śniadanko i zaraz wybywam do lekarza (problemy z gardłem od tygodnia i z krtanią, jakieś infekcje jak ostatnio się dowiedziałam, choć czuję się dobrze, tylko mi głos ciut zanika jak za długo mówię).

W przyszłą środę znaczy tą co będzie mamy wizytę u psychologa z Nadią, mam nadzieję, że w końcu uda się dociec co się z nią dzieje, czy to faktycznie przez wadę słuchu, którą laryngolog stwierdził, jest taka nadpobudliwa i agresywna w stosunku do mnie i do dzieci w przedszkolu, czy to stres nowym przedszkolem, czy jeszcze coś innego... Boję się, bo kiedyś byliśmy u innego psychologa to powiedział, że to klasyczne objawy ADHD, ale że za mała jest, żeby to na 100% potwierdzić i że póki co trzeba jej organizować dzień i bez żadnych zbędnych niespodziewajek. Ale ja nie wiem czy dziecko z ADHD potrafiło by się skupić długo na jednej rzeczy? Nadia potrafi godzinami rysować, lub układać puzzle i wtedy wcale się nie wierci, nie kręci, nie widać, żeby skupienie ją męczyło. W poprzednim przedszkolu ponoć uwielbiała zajęcia z angielskiego i zawsze aktywnie brała w nich udział i była nadwyraz grzeczna. Ja już nie wiem, martwię się strasznie o nią co z nią jest, bo już nie wiem jak do niej dotrzeć :(

Miłego dnia Wam życzę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry