Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem strasznym laikiem w tych sprawach, normalnie aż jest mi głupio 
karola ale Ci tempka wystrzelila!no z progesteronem to Ty problemu raczej nie masz ;-)
czyli jak progesteron był dobry to nie muszę się martwić czy się czasami nie zepsuł od tamtego czasu? 
sama nie mogę uwierzyć, że to już 11 tydzień ;-) aczkolwiek przy Mrówku męczyłam się mdłościami i wymiotami do 16-17 tygodnia, więc twierdzę - dopiero 11 tydzień ;-)Asku Ty juz w 11 tygodniu jestes?!?!no to GRATULUJE dobrze rozwijajacej sie ciazy!
nie zawsze mam siłę napisać ;-) nie zawsze też uważnie czytam 

kontra teraz nie widze Twojego wykresu w sygnaturce, wrzuc link do tego i poprzedniego to zerkne i sprobuje pomoc. i niech Ci nie bedzie glupio bo ja na poczatku tez wiele rad od dziewczyn dostawalam. kazdy kiedys byl laikiem
karola no spadla tylko troszeczke. raczej nie powinien Ci nagle bardzo zmalec ten progesteron ale jak robisz inne hormony i czemu by przy okazji nie utwierdzic sie ze i z tym nadal jest ok!
Asku no to zycze Ci mniej mdlosci a wiecej radosci!
Kinia na zyczenie do mojego wykresu doszlo serduszko :-) a u Ciebie to wiesz co, ja bym ustawila owu na 16dc. z reszta czy ja mam racje czy ovu to widze ze serduszka sa na kazdym etapie wiec musi byc zielona koncowka!