reklama

Staraczki 2013

reklama
Wikki
:) ja bede pracowac na bernardynskiej, choc to w rzeczywistosci wejscie od purkyniego jest ;) za g. Dominikanska :-) A kiedys mieszkalam na liskego i pozniej na prusa. Maz moj pracowal w galerii na grunwaldzie w saturnie.

niedługo mamy święto forumowe - 1000 strona pogaduszek... ciekawe, może ja ją tym postem rozpocznę :-D

przepraszam za śmieciowego posta - ale tak mi się nasunęła myśl.... to co dziewczyny - imprezka ???!!!!

dopisek: jednak nie ja, ale chyba następny post to już na pewno będzie na tej wyjątkowej tysięcznej...

czesc dziewczyny:)

iwo pochwal sie na priv?:) jaki masz upatrzony wozek?:) w sumie ja juz tez wiem jaki chce, jak juz bede moga sie rozgladac to postaram sie upolowac uzywke:) aczkolwiek mam problem z mezem;p bo y mqamy wozek po corce Espiro atlantic... a teraz marzy mi sie xlander +fotelik masi cosi:)

fox no mi rowniez sie nie udalo;p pewnie kolejna osoba bedzie ta 1000:)

no to jeszcze raz :) nie denerwujcie się, muszę sobie poprawić jakoś humor...
może wygonię @ i jednak zobaczę II gdy mi się uda być tą co rozpocznie 1000 stronę :-D

ech jednak nie mam szczęścia w losowaniu jak widzę - no cóż, trudno się mówi - w każdym razie stwierdzam że BB uzależnia, nie umiem nie zaglądnąć choć na chwilę, żeby sprawdzić co u Was

Fox mam podobnie dzien zaczynam od wiadomosci BB ogolnie ciezko jest sie wdrozyc bo duzo piszecie;p ale mam nadzieje ze czasem nabiore wprawy:)
jutro bedziesz testowac?:)

Ktoras mowila ze mam se starac jak chce byc w lipcowkach:) otoz sie staralismy ale Ouvefriend pokazalo mi owulacje w czasie w ktorym niemialam wiec mam nadzieje ze to co czulam to yla owolka a na efekty poczekamy do 6.11

kontra ja niepomoge bo totalnie nie znam sie na tych wykresach;p

i co jest ten 1000?:)

ech no właśnie nie ma - ja stwierdziłam do trzech razy sztuka, ale jakoś nie wyszło i się wycofałam...

a w zasadzie, to proszę trzymajcie mocno &&&& żeby jednak to plamienie, to było tylko postraszenie, a @ nie nadeszła, jutro baaaaaaaardzo bym chciała zobaczyć II ...

niech te fluidki podziałają, plisssss

no i udało mi się jednak otworzyć stronę nr 1000 - miły akcent na koniec dzisiejszego dnia !!!

http://centrumrekodziela.pl/prace/anueczka/tort-z-pampersow.28510
to tort specjalny z dedykacją dla wszystkich staraczek i zafasolkowanych !!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry