Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no dobra tylko 5 stron, to chyba dam rade!![]()
malus a co tam, nie kryguj sie dawaj mi tu choc polowe chorobska, razem pogonimy zolze!!!zycze nowego mieszkanka w nowym roku i &&& aby sie udalo!!! Hah na co ja poradze, jeszcze chwilke i klawiatury nie odkleje od palcow
dobrze, ze lubie pisac, a tobie dziekuje :*:*:*
malena czyzby szkola pielegniarska ??? jak tak to fajnie masz!
kinia to && za pozytywna opinie lekarza dla Nadusi, edit. i && za nowa prace, bo wiem ze bardzo chcesz zmienic, oby sie udalo
Toscik ale fajnie, pewnie ogladaj i ciesz sie dzidzusiem, dbaj o siebie!!
susel no GP porazka, ale w szpitalach to super lekarze i opieka ( ja mam takie wspomniena przynajmniej!);-)
fox nie zalamuj sie, bedzie dobrze!
kontra to ci komplement maz zapodal!![]()
ha ha ha a co to za hazard sie tu wkradl- fox-ika torcik mmm super!!!
Na dzis koniec! UFF!!!Dobranoc!
karola1986-21 ja się przejdę do labolatorium i zapytam się ile wyjdzie za te badania![]()
No już roczek starań.. Moja mama mówi że ona też tak miała i , że mam się nie przejmować... ale tak sie nie da
Teściowie naciskają na bobaska bo mój mąż to ich oczko w głowie wiec chcą potomstwa.. ostatnio nawet teść stwierdził że jak będę w ciąży to mieszkanie nam swoje oddadząale ma być ciąża.. Oni chyba myślą żę tabletki anty biore.. heh gdyby wiedzieli....
Tak więc... na razie wie mąż, szefostwo, jedna koleżanka z pracy, którą muszę poduczyć niektórych rzeczy, którymi tylko ja się w firmie zajmuję, zaprzyjaźniona położna i WY! i jak narazie nikt więcej. Znajomym w ogóle nie będę mówić... Staram się myśleć pozytywnie, jednak przez moje przykre doświadczenie uważam, że im mniej osób wie tym lepiej... Jak sobie przypomnę, gdy po utracie chłopców wszyscy napotkani znajomi pytali z uśmiechem na twarzy... "o jej!!! Cześć, jak tam? Juz urodziłaś? Jak dzieci się chowają?" a mi serce rozpadało sie z każdym razem na milion kawałków gdy każdemu z osobna musiałam mówić, że chłopcy odeszli... to wolę nie mówić...:-(
po prostu chciałam wyrazić co czuję ja osobiście w tej kwestii. To jest radosna nowina, a przecież nie powinniśmy zakładać że coś się stanie, myślę, że po wizycie serduszkowej możesz ogłosić rodzinie, że będziesz MAMĄ! 

wiec moze lutka bym jej pokazala jaka ma byc
no zobacze, kiedys gin mi przepisal na druga faze ale dla mnie to jest chore zeby brac jak w ksiazce od 16 dc bo jak ktos ma pozniej owulke? Choc moj gin twierdzil ze taka dawka luteiny tj. 2xdziennie nie jest w stanie zahamowac owulacji
no ale ja sie nie znam, nie wierze mu tak czy siak 
Nikt nie będzie miał fochów, a jakby jednak przypadkiem, to wkleimy rycerza dla przypomnienia ;-)
fluidek dla Ciebie: ~
trzeba ją jakąś pałką pognać
a w jakich zawodach synuś startuje?
&&&&&& za betę i wizytę, obyś miała mega niespodziankę ;-)
sama się przeraziłam
tym bardziej, że w PL aby dostać później becikowe, trzeba się do lekarza zgłosić do 10tc... myślę, że ciąża jest młodsza, ze względu na późną ovu, po wizycie zweryfikuję suwaczek ;-)
małż jeszcze śpi, no ale on podrinkował
naprawdę było miło, pośmialiśmy się, pojedliśmy, niektórzy popili
zaraz skorzystam, że Królewicz u babci i podłogę umyję ;-)