Centka 
Niezły zakup. Buciki bardzo fajne, a płaszczyk myhyhy

Ja kupiłam sobie płaszczyk, ale czarny. Jakoś nie widzę jasnego przy dzieciach

Kochana, jak się chce to się wszystko zrobi. Dziewczynki teraz się bawią, a ja się uczę. Zaraz Roksanke położę spać i dalej będę się uczyć. Trzeba. Jak Roksanka wstanie, to będę kończyć obiadek. Dzisiaj robię rybkę, którą zaraz muszę zacząć odmrażać i do tego ziemniaczki, które obrałam wcześniej + jakaś surówka, ale na razie nie mam pomysłu. Wiem, że najbardziej pasuje kapustka kiszona <mniam>
Dziewczynki, a Wy co dzisiaj pichcicie?
Aśku, dziękuję za radę z tymi testami. Dzisiaj ustawiłam sobie na Warmińsko-Mazurskie Olsztyn i powiem, że są podobne pytania do tych co miałam w Wordzie na egzaminie. Jesteś Kochana :* Ja chyba trochę zakręcona jestem, bo sama nie wpadłabym na ten pomysł
Centka, mój z pokoju wyszedł o 5:30, a z domu o 6:00 i nie wiem, o której dzisiaj wróci. Do końca tygodnia w pierwszej pracy muszą pracować po 10h, a później do drugiej roboty i zanim się ogarnie, wróci do domu, zje, umyje się i znowu spać. A gdzie nasza rozmowa? Dobrze, że jutro o 13-tej wychodzi z pracy, przyjeżdża po mnie, jedziemy na egzamin, który mam na 14-tą, po egzaminie wiezie mnie i dzieci do domu, a on znowu do pracy ;/ Dobrze, że cały piątek jest w domu, a w sobotę znowu do pracy na 15-tą do 3/4 rano i później niedziela dla nas. Chyba, że zdam to na 2h pojadę sobie na jazdę przed egzaminem.