benfica
Fanka BB :)
w takim razie czas się szykować do owocnego wieczorahehehe, ciekawe co mój narzeczony na to
ale on nigdy nie odmawia - jak to facet
![]()
też tak myślę - może mnie przepcha

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w takim razie czas się szykować do owocnego wieczorahehehe, ciekawe co mój narzeczony na to
ale on nigdy nie odmawia - jak to facet
![]()

też tak myślę - może mnie przepcha![]()

Mam teorię, że to od wczorajszego wieczornego uderzenia głową o otwarte drzwi szafki w kuchni. Myślicie, że jak mu przyłożę z drugiej strony w tę łepetynę, to znowu mu się przestawi?Chyba stchórzył. Nie wiem. Mówił, że to w sumie jest temat do głębszej dyskusji i może podyskutujemy w weekend. No kurcze, sam tyle czasu na to cisnął.. Mu chyba było łatwiej, gdy się nie zabezpieczaliśmy (3 lata z przerwą po poronieniu), a on udawał, że tak mimochodem celuje w środek cyklu, a później podpytywał czy mam już jakieś objawy ciążowe. Teraz jak ja się zaangażowałam i wtajemniczyłam go nawet w moją temperaturę, to chyba zaczyna tchórzyć.Z pracy wraca za 2 godziny. Chodziłam przez to cały dzień przybita. Wiecie, zaangażowałam się w tym cyklu bardzo. Jak oleje temat, to nie będę się do niego odzywać do następnej owulacji 

Ale super...W ciągu 2 dni tyle fantastycznych wieści,jestem w pozytywnym szoku...To przesyłajcie te fluidki, możecie nawet pocztą,mam nadzieję,że na poczcie nie będą chcieli sprawdzać,czy to przypadkiem nie nowy rodzaj zielonej heroiny z Madagaskaru ...:-)
Chociaż jak czytam,że niektórym z Was nie wychodziły,a monitoring pokazywał inaczej albo że testy ujemne,a tu parę tygodni później ciąża,to....no nie wiem.Robić i tak robię,a co ma być,to będzie.
Jestem wściekła (z trądzikiem męczyłam się do 18 roku życia prawie),ale też i zaskoczona...Bo daaaaawno tego nie miałam....Z rok temu jeszcze,czasem przed @ wyskakiwała mi jakaś cholera na buźce,najdalej dwie...Ale ja jestem PO @!!!!!! Dzisiaj 13dc!!!!! Koleżanka się śmiała,że może w ciąży jestem,bo ją też tak wysypało....Ale to niemożliwe,bo miałam normalną @.Choć słyszałam historie,że niby niektóre laski mają okres,a mimo tego są w ciąży,ale moim zdaniem,to one raczej nie mają regularnego krwawienia,tylko raczej plamienie...A moja @ była zajebiście bolesna,przynajmniej pierwszego dnia i trwała tydzień...

ale powiem Ci, że mój G też ostatnio się ociąga, a jak zacznę drążyć temat to trochę znerwicowany się robi. Przecież on ma 29 ja 27 lat i obydwoje pracujemy, co prawda mieszkamy z rodzicami, ale pokój mamy spory więc się pomieścimy w nim z dzieckiem. Nie wiem co mam o tym sądzić czasami się gubię i zamiast czerpać przyjemność z przytulasków, zastanawiam się co zrobić, żeby go "przycisnąć" i zatrzymać. Ale miejmy nadzieję, że mu przejdzie. A ja jutro będę testować, może akurat był złoty "strzał". Ściskam mocno!!