Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyszło mi 118 sztuk bo więcej farszu nie miałam. No masakra, zaraz kręgosłup wejdzie mi w &%^&*
Następne za rok, dosłownie. Dopiero co się położyłam i nie wiem kiedy się dzwignę.
Serdecznie Ci teraz wspołczuję bo mimo wszystko dwóch chłopów chorych w domu to nie przelewki ;-) Oby synu szybko wyzdrowiał, a i mąż zeby dobrze się czuł i noga zrosła się bez komplikacji. Trzymaj sie dzielnie - choć Ty dzielna kobitka jesteś
:*
No i pomyśleć, że nie tylko Ty byłaś w takim błędzie. Przecież w niektórych przypadkach krew potrzebna jest na już i co wtedy?? Szok.
Ja rodziłam sama bo nikogo nie chciałam koło siebie i w tym ferworze całym sek po urodzinach syna juz dzwoniłam do M 

...zastanawiam się też nad takim jak agamemnon piesze... 
To bardzo przykre, że tyle osób to spotyka. Ale z drugiej strony jesteś w innej sytuacji w sensie medycznym, bo już masz dziecko i wiesz, że możesz je donosić i że się tak wypowiem "wyprodukować". Oba poronienia miałaś po urodzeniu maluszka? Może nie zaszkodzi zrobić podstawowe badania hormonalne?Cyntia mojemu synkowi badali krew po urodzeniu - myślisz, że może być niewłaściwa ? Ciekawe to co piszesz.
Ja jestem po dwóch poronieniach :-(

ten co mam mierzy około minuty i to mi pasuje 
W poniedziałki jest o 21:30, a powtórki nie wiem kiedy. Powiem Wam, że każda z tych kobiec co rodzą (no większość) chce rodzić w znieczuleniu zewnątrzoponowym. Ja wiem sama, że to jest ból ale kurcze da się żyć
Poza tym zajebiaszcze mają wszelkie pomieszczenia do porodów, a to basen a to jakieś huśtawki, siedzenia. Super. Chyba tez bym chciała urodzić w wodzie
Druga sprawa, że rodzą w jakiej pozycji chcą, czy to tyłem czy to bokiem. Ja chciał nie chciał musiałam leżeć normalnie (choć mnie wtedy jeszcze sto razy bardziej to bolało). No ale mamy tu polskie realia nic innego