malena 5dpo to naprawde nieprawdopodobne zebys miala juz objawy, nawet jezeli sie udalo, ale i tak Cie nie przekonamy do wyluzowania, wiec "morduj" nas postami ;-) no i &&&& zebys sie nie mylila i zeby byly II.
Kinia szkoda ze nie moglas kontynuowac bo widac ze sprawialo Ci to radosc. a co do objawow to tak jak napisalam do maleny;-) a Twoj wykres zrobil sie fajny, taki bardziej regularny i tak sobie mysle ze moze jednak ovu ma racje co do Twojej owulacji. i kochana mam do Ciebie jeszcze taka prosbe, jak odpowiadasz na posty to moglabys ich nie cytowac? albo jezeli chcesz cytowac to nie cale posty, a tylko czesc na ktora odpowiadasz? bo strasznie dlugie wychodza te Twoje posty przez to.
Cyntia no to oby na kontroli sie okazalo ze 6 miesiecy to nie jest koniecznosc! a co do lamoreli to na forum sie juz nie udziela, wykresu nowego na ovu nie ma wiec chyba zniknela.
waiting4beans milo Cie widziec chociaz wolalabym zebys wpadla do nas z wiesciami o II! ;-) fajnie ze idziecie do kliniki bo to krok w dobra strone, a moze akurat sie zdziwisz niespodzianka na swieta ;-) tez zaczynam rozgladac sie za klinkami, ale jeszcze sobie dam troche czasu.
Kazia i jak tam dzisiejszy test?
mamaTomeczka czytalam posty na komorce i jak czytalam Twoj post to jakos nie zerknelam na nicka. czytam, czytam i pierwsza mysl..."to na 100% mamaTomeczka!"

uwielbiam Twoje historie!
missiiss jak czytam takie historie jak Twoja o sluzbie zdrowia, ktora w tak waznym momencie Cie olala to az mi sie wierzyc nie chce i chyba ciesze sie ze nie jestem w PL ale pewnie wszedzie sa tacy lekarze
Piaska ciekawi mnie Twoj przypadek

ile jestes dpo? lekarz nie wyjasnil skad to opoznienie? w kazdym razie &&&&& za IUI! jakie leki bierzesz?