reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

mamaTomeczka no ja na 2 testach krechy widziałam ;-) &&&&&&& mocno za to, żeby przy następnym teście krecha była już ciemniejsza :tak:

malusiolka no ten Twój 1 pkt to jest jakieś fatum chyba :baffled: ale fajnie, że masz teraz takie pozytywne nastawienie i, że jesteś taka spokojna :happy2: no uda się przecież w końcu :happy2: a ja to się cieszę, że prawko zrobiłam parę lat temu, bo pewnie przy teraźniejszych pytaniach teoria też nie poszłaby mi tak lekko :sorry2:

cyntia dzielna jesteś kobietka :happy2: wszystko się unormuje i w końcu będzie dzidzia :tak: a z tą grupą krwi to nieźle :szok: mojemu Gabrysiowi w ogóle nie badali, ja w mojej starej książeczce mam wpisaną dobrą :blink:

karola wiesz z tą biegunką, to ja miałam :szok: a wróciliśmy akurat z grzybów, byliśmy w 6 dorosłych i 2 maluchów, wszyscy jedliśmy to samo (grzybów nie jedliśmy ;-)), a tylko ja miałam sensacje :szok: zupełnie nie wiedziałam, od czego to, bo to było przed testem :-p

piaska :confused: oj studenci ginekologii mieliby trudny egzamin, gdyby akurat na Ciebie trafili :cool2: ale teraz przed Wami wielkie wydarzenie :tak: już zaczynam trzymać kciuki, żeby się udało :-D

Jeśli chodzi o porody, to ja rodziłam bez znieczulenia, ale ja mam wysoki próg bólu :tak: no i zajęło mi to niecałe 6godz, przy czym mocne bóle trwały może ze 4godz ;-)

reklama
Witam:)

no i z rana nie pospałam, bo mąż z rana żołnierzykami zapragnął się podzielić:) lekkie kłucie w lewym jajniku odczuwam:) więc zobaczymy co z tego będzie, ale nie chcę sobie wmawiać:) zobaczymy co jutro na USG zobaczymy:)

jak to mój mąż mówi już dziś mały piątek:)

miłego owocnego dnia życzę SOBIE i WAM:) (przepraszam za ten egoizm, ale po wczorajszym USG jak zobaczyłam ten pęcherzyk to chcę bardzo wierzyć, że to z tego pęcherzyka będzie malec:))

Cześć Dziewczyny!!! Wczoraj nic nie pisałam, bo po pracy zasnęłam:)

MamaTomeczka - widzę:) czekam na oficjalne gratulowanie

Maluś cieszę się, że masz do tego takie podejście, kciuki za 4&&&&&&&&&&&&&&

Susel jak tam?

Cyntia - dzielna jesteś:*

Centka jak tam pogoda u Was?

Ja ledwo siedzę przy biurku....
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 32
centka no dobra, już nie narzekam :-p nie jest źle :-p mnie się marzy wyjście na duże zakupy, no jakiekolwiek nawet, bo niestety z Królewiczem wszystko trzeba na szybko i na raty, bo szybko się nudzi i koniec zakupów ;-) wczoraj w Biedronce były banany w promocji, a że on z małpiastych i je uwielbia, to kupiłam mu solidnie, a on szedł po sklepie i na cały głos mówił/krzyczał: "ojejku, ile bananów" :szok: normalnie jak w PRL :szok: jakby banana nigdy nie widział/nie jadł :sorry2: cały sklep się oglądał za nami :-D

Ooo, dopiero zauważyłam - gdzie tancerka i robak? Coś mnie ominęło?

Agamemnon, jak zobaczyłam ten Twój obrazek z dzieciaczkiem, który mówi "Damy radę", to aż buzia sama zaczęła mi się uśmiechać :D Co to za święto, że ciasto pieczesz? Mąż przyjeżdża?:D

Phoebe, benfica, może to wina zbitego lusterka :p Przez 7 lat będzie brakować mi 1 punktu :szok::-D

Ludzik &&&&&&&& za ten cykl :*:*

Grzaneczko, Ty nasz kochany śpioszku :*:* <przytul>

mamaTomeczka, jak tam mąż? A jak Ty się czujesz? :*

Centka Kochanie, odpisywałam Tobie na PW dlatego tak długo tutaj nie pisałam :D Ja nie śpię od 7:00. Nakarmiłam dziewczynki, przebrałam i zaraz idę szybko rosołek nastawić. @ nadal mam (ale prawie nic nie ma) i do tego głupie przeziębienie coraz bardziej się rozkręca. Katar, gardło i kaszel, a jak katar to głowa boli. Ale jakoś muszę sobie dać radę.

Tekla Kochana, dla Twoich Aniołków :*
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
Ja dziś jakiegoś dołka podłapałam :-(jakoś tak się martwię. Nie wiem czy wszystko w porządku, a USG dopiero za tydzień :-( No i dziś są pierwsze aniołkowe urodziny moich chłopców... minął rok, a ból nie zelżał ani trochę...

Cyntia,
wczoraj padłam jak mops dlatego dopiero pisze. Cieszę się, że radzisz sobie z tą sytuacją. Zdziwiło mnie, że lekarz kazał czekać Ci aż 6 mies....! od około roku jestem na bieżąco na wątku ciąża po poronieniu i żadna z dziewczyn nie pisała o zaleceniu tak długiego okresu oczekiwania. Zazwyczaj jest to 3 miesiące po łyżeczkowaniu, natomiast po # samoistnym w ogóle nie trzeba czekać. Może odezwij się tam do dziewczyn, na pewno doradzą co i jak.

Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia

Do góry