reklama

Staraczki 2013

reklama
Witam

mamatomeczka PIEKNY TESCIK keseczka coraz mocniejsza:)

Leemonca napewno sie uda:) czyli rozumiem z dzis powinnas dostac @?

Malusiolka kurcze wspolczuje, ale zycze zdrowka Tobie i dzieciaczkom;-) no to ladnie masz z ta rodzinka, dobrze ze masz wsparcie w mezu to najwazniejsze:)

Wanda
powiedz z ktorych stron jestes?:) szukasz lekarza w Poznaniu?

Kurcze a ja mam dylemat bo chcialabym ze spokojem poczekac za @ i zaskoczyc sie gdy @ by nie przyszla, ale biore leki ktore w ciazy nie wskazane...i teraz mysle w ktorym momencie zrobic test zeby juz prawidlowo pokazalo

KAROLA GRATULUJE:) dajecie nadzieje ze Nam tez sie uda:)

emcecafe GRATULUJE

Centko
a dlaczego mozesz miec max jedno dziecko?

MamaTomeczka to ladnie zaszczochane te tesciki pod poduszka;p haha

Dni plodne mialam 17-20.10 a 20.10 tylko wspolzylismy jesli oczywiscie trafilismy... to byl 15dc, to kiedy moge testowac?
Czy moze nie panikowac i poczekac za @?

Ostatnia edycja:
Jakbym zaszla w ciaze i poszla na l4 to dopiero by mi sie umowa skonczyla z dniem kiedy ona by wrocila? Czy mogliby mnie zwolnic jakby sie dowiedzieli.? Boje sie ze bede musiala odlozyc staranka:sorry2:

Umowa na zastępstwo to jest umowa o pracę, tylko z pewnymi warunkami. Nie mniej jednak pracodawca ma obowiązek przedłużyć ją do dnia porodu, niezależnie, czy jesteś w ciąży na umowę na czas określony czy na zastępstwo i niezależnie od tego czy osoba, którą zastępujesz wróci czy nie.

mamaTomeczka - możesz sikać ile chcesz, cały czas będą dwie kreseczki :tak: Jeszcze raz gratki :-)

Julia - w Poznaniu miałam lekarza, jak tam mieszkałam, a konkretnie w Swarzędzu. Teraz Piła i rzeczywiście szukałabym kogoś dobrego, ale z Piły... A co, możesz kogoś polecić ?

Wanda wiesz co ja bylam na pierwszej wizycie u gina dr.Olejniczak pracuje na polnej, ma bardzo dobre opinie w necie, kumpela prowadzila u niego 2 ciaze:) mi sie spodobal po pierwszym spotkaniu, dostalam wspomagacza CLO

reklama
Wanda Misis mi się wydaje, że na zastępstwo nie przysługują żadne rzeczy związane z ciążą ale mogę się mylić :tak: Misis zapytaj naszą Abezelę ona na pewno Ci napiszę bo zajmuje się tym :-)

mamaTomeczka no piękny :-D jeszcze raz gratuluję!

Lemonca oby @ nie przyszła.. wykres masz wzorcowy!

Malusiolka ja też staram się być osobą szczerą bo dla mnie to jest najważniejsza cecha w człowieku :tak:

Ja robię obiad a potem do lekarza..

Trzymajcie się :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry