wiikki
Fanka BB :)
hej hej
MamaTomeczka super gratuluję
Karola również ekstra
miło czytać takie posty
egh wiecej nadrobie później moja pierworodna dziś po szczepieniu przechodzi samą siebie w płaczu.
Mi dziś wyszedł test owulacyjny pozytywny przynajmniej tak mi sie wydaje ze jest pozytywny
MamaTomeczka super gratuluję
Karola również ekstra
egh wiecej nadrobie później moja pierworodna dziś po szczepieniu przechodzi samą siebie w płaczu.
Mi dziś wyszedł test owulacyjny pozytywny przynajmniej tak mi sie wydaje ze jest pozytywny
glownie chodzi mi o to czy np jakbym na l4 poszla to czy moze mnie zwolnic wtedy i czy jezeli dziewczyna nie przyjdzie do dmnia mojego porodu to czy nalezy mi sie macierzynski. Znalazlam cos ze jezeli urodze po dniu jej przyjscia czyli wtedy kiedy mi sie rozwiaze umowa macierzynskiego bym nie miala nawet z zusu a jakbym urodzila np mies przed jej przyjsciem to bym miala mies macierzynskiego i tej umowy jeszcze a reszte macierzynskiego z zusu. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ale to jedno ze jakby ona wrocila przed dniem mojego porodu to poprostu umowa by mi sie skonczyla to wszedzie tak pisza. Zglupialam juz
nie wiem co mam zbytnio robic... To miala byc umowa na normalnych warunkach tak mi znajomy mowil a dopiero mi powiedziano co i jak na rozmowie. Teraz nie wiem czy ryzykowac czy nie....
teraz to już chyba można gratulować co?
także do dzieła ;-)