Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja w ogole uwielbiam byc na BB moge z wami wszystkimi fajńie porozmawiac o wszystkim! A nie mam zbytnio wielu znajomych procz jednej przyjaciolki bliskiej w mojej miejscowosci. Pewnie jak pojde do pracy beda jakies fajne znajomosci ale tu na BB to ja juz tyllleee lat jestem i tak mi tu dobrze :-)
Chyba z 10 lat nie jadlam domowych frytek... Mmmm Mam nadzieje że MalusiolkaIWO kto sie zajmuje teraz lista???

hehe powinni mi zapłacić za reklamę 

Ja dla Jaska mam ten do ucha i na czolo ale on tez jest sredni, bo jak lezal chwile wczesniej na uchu to ma wyzsza temp. I np na czole nie ma a w uchu ma goraczke
Ale wiadomo mama zawsze pozna jak dziecko ma podwyzszona temperature. Chociaz musze przyznac ze jak Jaskiem kiedys mial 40 stopni to ni chu chu nie czulam tego, stracil przytomnosc i nie mozna bylo go dobudzic, na szczescie sie dobrze skonczylo, termometr elektroniczny pokazywal 37,5 a babka z pogotowia przyjechala zaraz mu pod pache rteciowy i o chwila moment i 40
Szybko go do wody letniej w wannie i sie ocucil tak sie nigdy jeszcze nie balam o niego.... I od tamtej pory wiem ze jak dziecko ma raczki chlodne i nowzki to moze oznaczac goraczkeysoka... Czego wczesniej nie wiedzialam. Potem bylismy w szpitalu na obserwacji czy nic sie z nim nie stalo po takiej wysokiej temp ale na szczescie bylo ok, po leku mu przeszlo a mial taka temp od gardla. :/