reklama

Staraczki 2013

reklama
Grzanka przykro mi :-(

Leemonca wiesz co, nie wiem jakie sa procedury w PL, bo ja mieszkam Berlinie i tutaj wszystko zalatwiam. Porozmawiaj z lekarzem na ten temat, napewno ci wszystko opowie i u nas na staraczkach jest tez watek o IUI, wiec zajrzyj tam :)

Mnie na to wszystko rozbolał brzuch. Niech już przyjdzie to @, bo oszaleje.... Justyn_ka Nie pocieszyłaś mnie za bardzo :( susel Jakoś ciężko mi w to uwierzyć… Ale przecież może uda się następnym razem. Choć powiem szczerze, że jak ma przyjść ten okres to niech już przyjdzie, bo mnie to dobija :/ Grzanka :( :( :(

lamorela to coś wcześnie ta owulacja? zawsze tak masz? według listy to obie mamy termin @ (która nie przyjdzie) na 8.10, więc może nas któraś uprzedzić z założeniem czerwcówek, ale ja mam w tym miesiącu dobre nastawienie (chyba przez te badania i monitoring) i ja wierzę, że znajdę się w tym wątku :) zresztą wszystkie się przeniesiemy :tak:

u mnie też może ovu będzie wcześniej, bo według wczorajszego monitoringu pęcherzyk ma już 16 mm a to dopiero 6 dc. (wg. temp. zawsze miałam ovu ok. 16 dc). Ginek. powiedziała mi, że przewiduje, że w przyszłym tygodniu na monitoringu już go nie będzie, bo powinno być raczej po ovu (oczywiście jeśli ten pęcherzyk pęknie), zgodnie z zaleceniem starać się mamy od tej niedzieli do środy, a w czwartek na USG zobaczymy czy kontynuować - tak czy siak pewnie i tak będziemy kontynuować:) wczoraj zresztą też stwierdziliśmy, że nie czekamy do niedzieli i podziałaliśmy :-)

Jeśli chodzi o testy owulacyjne trzeba pamiętać, ze druga kreska musi być takiego samego koloru lub ciemniejsza. Jeśli jest jaśniejsza to wynik jest negatywny, nie wskazuje na możliwość wystąpienia owulacji w ciągu 24-36 godzin. Musi być co najmniej tego samego koloru. W każdej instrukcji jest to napisane. Ja też już mam jaśniejsza druga kreskę.

Mój P. był na kontroli u diabetologa i zapomniał spytać o wpływ jego choroby na nasienie. Z cukrzyca nie ma dobrych wyników, ale jest mała poprawa. Ja już nie wiem jak gotować..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry