reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Julia to tylko pozazdrościć:) mój wczoraj spał do 14, bo mnie nie było, a dziś pewnie też do 14, bo wczoraj zabalował, więc weekend przespany.

reklama
Cześć dziewczynki :-)

dziękuję za &&&&& ale wczoraj wredna @ jednak przyszła :confused2: tak więc zaczynam nowy cykl pełna nadziei :tak: wczoraj spędziłam dzień z moimi chłopakami, byliśmy na gofrach i jest ok :-D tylko dzisiaj przez ciotkę, umieram.. jakby miało mnie tam rozerwać w środku :szok: masakra..

W ogóle chyba mam za niski progesteron.. dlatego się nie udało :confused2: przy Michale od początku brałam luteinę, która miała pomóc w staraniach i pomogła (brałam od 16 do 25dc).. Mam zapasy w domu Luteiny i zastanawiam się czy nie spróbować w tym cyklu.. tylko słyszałam, że Luteina może hamować Owulację więc wg mojego myślenia będę mogła dopiero wziąć jak będę miała 3 wysokie temp i Ovufriend mi wyznaczy.. Co myślicie?
Brała któraś Luteinę?

Grzanka ja Ci powiem, że cuchniesz ciążą :-D a wykres piękny! Powodzenia :-) :* &&&&&&&&&

Centka ale miałaś nerwa :-D też nie lubię jak ktoś robi mnie w balona :crazy: łoo matko to żeś przeżyła w tą noc..

Ja strasznie boje się pająków.. mega panika fuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjj :no:

Piaska &&&&&&&&&& za pozytyw!

Julia mój też myśli, że zrobić dziecko to pach i jest.. u nas z Michałem udało się szybko więc utwierdził się w swoim przekonaniu a teraz był wielkie zdziwko, że się nie udało :sorry::laugh2:

Malusiolka oby to nie była @!! A będziesz testować czy na razie czekasz?

Lamorela napisałaś o teście i zniknęłaś.. tak się nie robi :baffled:

witaj Jennis i powodzenia :-)

a ja w tym cyklu w miarę luzuje! :-) oczywiście będę z Wami itd ale już nie będę robiła testów owulkowych ;-) tylko mierznie temperatury. I mam zamiar zrobić pierwszy test w 16 dniu wyższych temperatur i KONIEC :cool2: w tym cyklu za bardzo się nakręcałam i o niczym innym nie myślałam..

Buziaki :*

P.S: wczoraj mi pisanie na BB nie działało i myślałam, że umrę!! To się nazywa uzależnienie :-D

Moja aktualizacja :-)

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII, Mimimoo II, tekla23 II,zeberka89 II,
Czekamy na potwierdz.:
Joaro - @ 1.10
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Arcala - @ 17.10
wanda_23 - @ 19.10
Październik 2013
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10
26cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
nadzieja - @ 17-23.10
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs

Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, poziomk@, malponea,
ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, mychunia, lamorela

Brzuch mnie wczoraj bolał na @, ale dziś się uspokoił.Trochę się przemęczyłam, bo w kręgle grałam. No nic, zobaczymy, co dzień przyniesie.

Grzaneczko, jeszcze się nie uczyłam, ale niedługo zacznę. Niedawno dopiero co z kuchni wyszłam. Zaraz ma przyjechać mojego M siostra z mężem i dziećmi. Jak ja ich nie lubię. Nieroby, a są o wiele lepiej traktowani od nas ;/ Nie mogę patrzeć na ryj Marcinka <rzygam> Jak Tobie idzie nauka?

centka, tak sobie. Jak ja mam niedziele spędzić z M siostra to mi się wszystkiego odechciewa. Niby przyjeżdżają, bo ich 4 letni synek chce z Oli się bawić. A ja nie widzę tego. Zawsze jak przyjeżdżali na parę dni, to zabierali dzieciaki na górę aby Oliwka nie mogła się z nimi bawić, a dzisiaj ja im tak zrobię. I tak muszę w pokojach posprzątać porządnie + nauka. A co do Twojego R, to współczuje :* Kochana, a dzisiaj wróci?

natkusia, nie chce na razie testować. Mam nauczkę z poprzedniego cyklu :) A co do Grzaneczki, to też czuje że śmierdzi ciążą :D Kciuki za kolejny cykl &&&&& :*

Piaska &&&&& aby @ nie przyszła :* Daj jej z kopa :D

Brzuch mnie boli i to niesamowici ;/

mamaTomeczka, Wrocław dzisiaj, czy jednak inne plany? :*

reklama
Do góry