reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

reklama
Witajcie kochane,

wczoraj wieczorem zaczęłam Wam odpisywać i .... przyszła koleżanka z butelką wina, żeby się wyżalić. Oczywiście ja ze względów wiadomo jakich wypiłam półtorej lampki (dodam, że mam takie małe lampki do wina), a ona prawie całą butlę :p ale humor jej się poprawił. Wyszła o 23, więc niestety nie byłam na siłach jeszcze na bb wchodzić ;/ Ale przyjacielska grupa wsparcia zadziałała i przyjaciółka wyszła w świetnym humorze :D

Malusiolko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Grzanka
popieram leć do apteki, ale może poczekaj do jutra z kolejnym testem?

Dziewczyny ja nie wiem wasze wykresy z owu takie ładne, a moje to wzburzone morze takie fale są na nim. I skąd ja mam wiedzieć czy mam cykl owulacyjny czy bez owulacyjny? ehhh ;/ chyba się przestanę bawić w mierzenie tempki :(

Miłego dnia ja lecę budzić młodzika i do przedszkola, a później do pracy zwolnionko zawieźć, bo do środy jeszcze mam wolne :D

malusiolka &&&&&&&&&&& teraz musi się udać :tak:

grzanka to kup nowy test, ale może zrób go jutro rano dla pewności :tak: jeśli na obu są jakieś cienie, to jesteś chyba bliżej niż dalej ;-) wykresik też masz ładniutki, więc uszy do góry :-D

susel ja miałam tak z shotem "wściekły pies" - kiedyś uwielbiałam, ale po pewnej imprezie nie mogę na nie patrzeć :-D i tak już 7-8 lat :szok: mało tego - sam zapach tabasco powoduje u mnie odruch wymiotny i chyba już tak zostanie :sorry:

Ale mnie brzuch na @ boli już 4-ty dzień, a @ nie ma. Moja kumpela, z którą się razem staramy ma podobnie. :-) Ciekawe, czy obie mamy takie urojone ciąże, czy co. he he :-)

Chciałam się tylko przywitać - dzień dobry.
Testującym życzyć pozytywnych wyników!!!

Malusiolka - to dziś prawda???? Trzymam kciukasy i się Kochana nie denerwuj tylko szybko zdaj.... ja muszę trochę popracować i kciuki mi się do tego przydadzą. Póki nie napiszesz......będę zaciskać. POWODZENIA.

Później napiszę co u mnie, bo teraz skrobie z telefonu i w zasadzie już powinnam się zbierać do pracy.

Miłego dnia Kobietki :)

Hej dziewczyny!
Ale się tu wczoraj alko lało ;-) Ja co dzień wieczór mam randki z M na skeypie więc omijają mnie te Wasze imprezki ;-)
Syn już lepiej, ale na wieczór wczoraj było znów kiepsko. Możliwe, że jeszcze jutro w domu posiedzimy ale w czw i pt niech idzie do dzieciaków.

Grzaneczko, wiedziałam! :tak: Wykres masz piękny, cienie cienia też dużo mówią więc ja trzymam &&&&&&&&& za mocne krechy!

Malusiolka kopas w dupas na szczęście Ci slę! :-p

Piaska, a czego nie testujesz??

kobietka to bardzo maly spadek i nie musi byc ani na @ ani na implantacje, dzisiejsza tempka powinna wiecej powiedziec.

centka ja 18.12 tez pewnie bede w Warszawie bo tam przylatuje wiec do zobaczenia ;-) a dlaczego hormony badasz w PL? ja myslalam o HSG bo za darmo i o tarczycy bo tu mi nikt nie chce lekow dac, ale hormony badalam tutaj.

Grzanka cien napewno bedzie gruba krecha ale teraz lec do apteki!

Kinia a mierzysz codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu? a w ogole to wrzuc do sygnaturki nowy wykres!

Piaska &&&&&&. nie masz kobietko tych czulych testow?

Malusiolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Grzankaa wykresik piękny, więc test też musiał coś pokazać, na pewno jutro lub za dwa dni kreski będą ciemniejsze, trzymam za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a u mnie dziś bardzo duży spadek temp., normalnie zgłupiałam rano, bo nie pamiętam kiedy miałam tak niską temp. i w porównaniu do wczorajszej (37,00) spadła do 36,5... ovufriend oczywiście usunął mi owulację, choć ja i tak sądzę, że ja ją już miałam ok. 15 dc (no chyba ze moje wyższe temp. były spowodowane przeziębieniem), no i teraz jestem głupia
dodam tylko, że wczoraj po ćwiczeniach wieczornych (a właśnie jak tam MamaTomeczka- ufam, że ćwiczyłać i nie ujrzałaś światełka w tunelu :)) strasznie zaczął mnie kłuć prawy jajnik...

reklama
dzień dobry z rana :-) pogoda się zapowiada piękna - na szczęście :-) od dziś zaczynam swoje ćwiczonka - P90X - polecam :-):-):-) już jeden program mam za sobą - 3 miesiące ćwiczeń i oczywiście diety robią cuda :-):-):-) wyczytałam gdzieś, że kobiety uprawiające sport (aktywne fizycznie) mają większe szanse urodzenia córeczki (wiem że mam na tym punkcie malutka obsesję :-p:-p:-p). ja już tempki nie mierzę, po prostu działam bez zbędnych zmartwień - co ma być to będzie :happy::happy:
miłego dnia Wszystkim :happy::happy::happy:

Do góry