reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

benfica ale ekstra!!! ja wiedzialam!!! az mi gratulacje sie same na usta nasuwaja! super! kreski sa tak piekne ze nie powinnas miec watpliwosci, a beta napewno jutro bedzie wysoka!

wikki ja mialam podobna wade przy urodzeniu i tez mialam masaze ale wtedy nie bylo takich ekstra metod jak teraz, a wygladam calkiem normalnie;-) wiec sie nie martw!

missiiss ciezko stwierdzic skad te plamienie ale w Twoim przypadku to ja bym powiedziala ze to nawet lepiej ze sa bo przynajmniej wiadomo ze cos tam sie dzieje.

Straciatella kochana jak dobrze Cie widziec! dobiero co mialysmy II a Ty juz w 13 tygodniu i znasz plec! ekstra! brzuszek juz jest? a Twoj synek napewno sie z brata ucieszy :tak: u mnie... nudy ;-) probuje troche odpuscic i w ostatnim cyklu mi sie to pieknie udalo, a w tym troche gorzej mi to idzie, probuje wymyslec skad u mnie problemy z zajsciem i tak sobie rozmyslam :-p

Anna Marczyk jak wyniki masz dobre a tylko pecherzyki nie chca rosnac to ekstra bo CLO to bardzo ladnie moze naprawic i po sprawie! nie zlecil Ci gin stymulacji? w sumie dobrze ze najpierw zbadacie meza.

tekla fajna szefowa i skoro takie ma podejscie to bardzo dobrze ze powiedzialas. ja mojej przy poronieniu ostatnio powiedzialam co sie dzieje i mialam w niej takie wsparcie ze bylam w szoku. mimo to jakby jakims cudem teraz mi sie udalo zajsc to balabym sie jej powiedziec bo w przyszle wakacje mamy duzy projekt i zakaz urlopow wiec boje sie ze juz takiego wsparcia by nie bylo... no nic, musialam sie wygadac :-p jak zajde to sie bede martwic, a Tobie jeszcze raz gratuluje i jak lekarz bedzie proponowal to pewnie najlepiej byloby wykorzystac L4.
malusiolka przykro mi ze sie nie udalo :-(

Kinia to faktycznie szalony ten Twoj wykres, ale jak skok bedzie ladnie widac to ja bym sie nie przejmowala. i mysle ze zwlaszcza w Twoim przypadku wazne jest regularne mierzenie, zeby wiecej sie dopatrzec.

Cyntia wlasnie sie zastanawialam co u Ciebie... strasznie mi przykro... sciskam Cie mocno, co napewno teraz nie pomoze, no to teraz &&&&& zeby obylo sie bez zabiegu. jestesmy z Toba!

kontra wrzuc wykres w sygnature to pomozemy!

reklama
natkusia nie wiem, co to za lekarz, bo inny mi robił usg i u innego byłam na wizycie (to przychodnia przyszpitalna, wizyta na NFZ)... jak wyszperałam w necie, to niby on też ginekolog :confused2: ale zapytał mnie o powód usg, to powiedziałam, że nieregularne cykle i może uśpiłam jego czujność, a że się spieszył, bo już był jedną nogą poza gabinetem, to usg trwało może 1-2min... może do tego sprzęt stary :confused: a na wizycie ten drugi już mnie nie zbadał tylko poopowiadał o du..ie Maryni i poszłam do domu. Na wynik chyba nawet nie spojrzał :no: No w każdym bądź razie noc mam z głowy :szok: bo już mi się milion myśli kotłuje :-p a jeszcze jęzor mam już przy kolanach, ale nie powiem A, dopóki bety nie zrobię ;-)

Benfica - nie to żebym gratulowała, ale miejsce już Ci trzymam na czerwcówkach :tak:
Ale super wiadomość przed snem... i też nie wiesz co, gdzie, jak i kiedy hehe :rofl2:

Centka, nie Ty jedyna ja tez nie zajarzylam ze dopiero masz wyjazd w grudniu. Ostatnio jakos ciezko kapujaca jestem i strasznie rozkojarzona... Co do biletu to dalej aktualne, a znaczek nie kosztuje majatek. Jakbys podala mi adres na priv to jutro Ci moge wyslac, bo i tak ide sie szwedac po miescie wiec blisko poczty. Nawet jak teraz juz spisz, bzykasz sie czy tv ogladasz i tego nie widzisz, ja wychodze z domu o 8:30:)
Malusiolka a ja pol dnia kciuki trzymalam, przykro mi ze nie wyszlo, pewnie to wina Centki szamana! Na pewno to to! Zlinczowac ja!!!:rofl2:
Benfica :errr:, ja tez chce II! O ktorej bedzie wynik jutrzejszej bety?
Cyntia trzymaj sie kochana :*

Benifca nie wierze?! ale wiesci!! trzymam kciuki za jutro!!!:) faktycznie niezle jaja z toba;p ale jaka radosc zaskoczenie:) to jest super sprawa:)

Malusiolka kurce co za cholerny pech!!! Poraban te testy i tyle!!!!
No to wsolczuje ze musicie dzielic ze soba powierzchnie;/

Cyntia tulam:( ja mialam zabieg, uspia cie na pare minut,to nie takie straszne, gorsze sa te leki na rozszerzenie sie szyjki:( wiec mam nadzieje ze uda ci sie naturalnie.....

Za testujace jutro trzymam kciuki jutro:):) i chcemy ladne zdjecia:)

boze tak mi przykro Cyntia :(( nawet nie wiem co powiedziec ... :(( nie martw sie !! juz niebawem bedziemy sobie razem z brzuchami chodzic .. trzymaj sie kochana i odzywaj sie do Nas !! jak bedziesz chciala pogadac wyzalic sie czy chociazby porozmawiac o niczym .. wszystkie mocno tesknimy za Toba !!! :*

Witam z rana :-D ja od wczoraj w końcu nie plamię hura :-D ale i tak się boję jutrzejszej wizyty u lekarza :eek:

Cyntia
strasznie mi przykro tulę ;*

anncka witaj wśród nas :-)

za testujące, robiące betę trzymam kciuki :tak: i za mississ (chyba nie pomyliłam nicków) też :-D

udanego dnia :-)

No hej:) zrobilam nastepne testy. Na plytkowym krecha jasna jak na wczorajszym zdjeciu a na tym strumieniowym krecha jest ciemniejsza widac ja z daleka, nie trzeba sie wpatrywac. Prosze nie gratulowac jak cos. Jak bede w pracy to wrzuce zdjecia

Grzanka kochana, do kiedy trzeba czekac z gratulacjami jak sprawa taka jasna jest? ;-) moze idz na bete zebys sie utwierdzila i zebysmy my mogly w koncu Ci pogratulowac :-)

benfica czekam na Twoja bete, kiedy wynik?

reklama
Też dziś testowałam, bo to już drugi dzień po terminie @, na razie I krecha. Brzusio mnie już czwarty dzień boli, zwłaszcza z lewej strony tak kuje, ale nic się nie dzieje. Zatestuję jeszcze w piątek i w poniedziałek pójdę na betę. Jak nic się nie wydarzy.

Do góry