• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ja brałam 3 razy dziennie ;-)a śluzu było masa
to ja po hardcorze poleciałam 3x2 ale potem skurczy zaczelam dostawiać i zmieniłam na 3x1 poprawa śluzu była od razu

Asia - ja tez fanka storczyków, zbieram od ludzi i je odratowuje, kwitną mi 2 razy w roku
Asiula ode mnie dodatek do wiesiołka :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ewelinka - ja taki miałam tylko w listkach i kosztował ok 20zł
Olej z nasion wiesiołka (150 kaps.) - sklep Poradnia.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka, mój M też uwielbia naleśniki z dżemem :D Wczoraj na kolację dla dziewczynek nasmażyłam naleśników, ale nie jadły, to M skorzystał :)

Monarti, witaj :* Jak się czujesz?

Watpliwosc , zdrówka Kochana :* Jeżeli uważasz, że mogło w tym miesiącu udać się z ciążą, to jeżeli macie możliwość, np. Twój narzeczony niech kupi w Aptece (jak oczywiście macie taki lek) Oscillococcinum.

mychunia, wracaj do nas szybko :*

mligocka, w takim razi &&&&&&&& mocno zaciskam kciuki aby się udało :*

jołasia, ładny kwiatek, ale dla mnie trochę za ciemny :)

Anulka, czemu tak cicho?:*

Motylku, wiedziałam że betka będzie wysoka. Kochana, ogromne gratulację!!!!!!! :*:*

Iwo jak sie czujesz ?? mdlosci zmalaly ?? trzymasz sie jakos ?? :)
a Twoja kolezanka badala bete ?? gdyby rosla to chyba dobry znak coo ?? mam nadzieje ze to nie puste jajo jak u Suselka :(
jak mozna komus dac tyle radosci a potem pozostawic w strachu :(

doczytalam .. ze jest zarodek .. oby serduszko zabilo !! trzymam kciuki z calych sil !!

Malus
- wątpie że się udalo aleee .. zawsze jest cien nadziei .. wole uwazac bo jak jakims cudem sie udalo a ja zaszkodzilabym czyms dzidzi to nie wybaczylabym sobie tego ... chociaz czemu niby teraz akurat mialo by sie udac .. szczerze watpie..

Ostatnia edycja:
Wowo jakie dobre wieści na forum, aż miło czytać. Motylkowa ogromne gratulacje. Ania_Beata tobie po cichu gratuluje i trzymam kciuki, żeby było dobrze :)

Co do tego wiesiołka to ja go brałam dwa cykle i kurde nie widziałam żadnej różnicy, no może odrobinke było tego śluzu, ale szału nie było. A Asia ile ty cylki brałas zanim zobaczyłas efekty?

Gabis pierwszy cykl. i Jak tylko skonczyła sie @ to już czułam ze mam mokro, latałam do toalety bo myślałam ze nadal plamię czy coś :) w szoku byłam. Zawsze jestem dosć sucha bo mało piję w ciągu dnia

reklama
Gabis - może z tym wiesiołkiem jest tak ze te co mają piękny płodny sluż to nie widza poprawy:sorry:

Wątpliwoś
ci - betkę robi dziś i w poniedziałek tak by przed wtorkiem zobaczyć czy jest przyrost
Co do samopoczucia to jakoś te cholerne zimne mleko na pusty żołądek cuda działa - nie śmiej się ale po nim wypiłam również szklankę KRZYSIA ( taki nowy PTYŚ) tak mi się chciało że emek o 7.00 do sklepu drałowal :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry