• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Halo! Witajcie Dziewuszki!

Mligocka- przykro mi bardzo Kochana :-( Że też ta cholera nie chce nam odpuścić i przyłazi co miesiąc... :-(

Asiu- piękne zbiory :tak:

My właśnie wróciliśmy z zakupów z Adasiem. Kupiliśmy już adidasy Adasiowi na wyjazd w góry, plecak i inne pierdołki. Potem pojechaliśmy na obiadek do KFC :laugh2: A teraz mam wyrzuty sumienia, więc czeka mnie wieczorkiem godzina jezdzenia na rowerze stacjonarnym i potem godzina kręcenia hulla-hopem, aby skrzydełka mi w boczki nie poszły, aaa siooo! :szok::laugh2:

Hehe Anulka. Ja spalilam obiad przed nim. Nie ukrywam ze trzeba bylo sie nachodzic za bursztynkami.

Zalegamy na kanapie a mlody na dworze. U nas piekne slonce. Ale wieje.

Ja wróciłam z godzinnego biegu. Musiałam się wyżyć. Spotkałam się dziś ze swoją przyjaciółką i okazało się że jest w ciąży. Miałybyśmy podobny termin, też październik.
Jakoś nie potrafię się cieszyć, wręcz przeciwnie - jestem wściekła i rozżalona :sad:

reklama
Lisica przykro mi :-( nie zlosc sie bo to nic nie da, a tylko niepotrzebnie negatywne emocje. W moim gronie tez pelno brzuszkow. Jedne wlasnie urodzily i inne beda rodzic niebawem a u nas nadal nic. Zawsze mi przez pierwsze 2 minuty smutno a potem ciesze sie ze oni moga cieszyc sie tym szczesciem. Zycie! Jestem z Toba!!!

Mligocka dziekuje ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry