mligocka - oj, luteina jak prolaktyna spadnie może zadziałać na jajeczka, jest podawana w cyklach bezowulacyjnych. Ja wziełam dwa cykle wstecz trzy tabletki przez 6 dni i w zeszłym cyklu miałam trzy jajeczka i wszystkie pękły.
Maliś - ostatnio wyczytałam, że często śluz wysoce płodny jest bezpośrednio po jajeczkowaniu i czasami utrzymuje się nawet ze trzy dni, pojawia się jak skoczy plik lh i jajeczko wędruje przez jajowód do macicy, skoro byłaś w trakcie tego śluzu w około 19 dc tzn że mogłaś mieć jajeczkowanie ok 18 dc a przy cyklach ok 30 dniowych to może być bo faza lutealn a miała by wtedy conajmniej 12 dni.
Na te chorobowe ciążowe to bym chciała jak najszybciej ale coś może nie zagrać. Mam rzężenia na płucach i nie mam pojęcia co dalej. Wynik jutro a mojego lek rodzinnego nie ma do poniedziałku. Będę musiała pójść do pracy. Lekarz nie wiedział o co chodzi i zdało mu się to podejrzane, nie mam gorączki, potów, dreszczy, nie męczę, nic mnie nie boli nawet stawy i mięśnie, gardło i zatoki czyste, nie kaszlę się ale coś jednak nie tak.
Dobranoc