reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej dziewczyny- podpowiecie czy mam szansę na ciąże? dni płodne i zaobserwowanyśluz rozciągliwy przezroczysty od 10 do 14 dc,skok wg.mnie w 14dc,seruszkowanie w 11,12 i 14 dc ostatnie,potem już szyjka sie zamykała i śluz lepki,mętny aż do teraz:tak: do terminu @ mam 9 dni,tempka od paru dni 36,8-37 stopni:confused: chciałabym żeby sie udało ale nie mam żadnych objawów i zastanawiam sie kiedy najwczesniej można test wykonac,niecierpliwa jestem i niewiem czy zdołam poczekać do niechcianej @:dry:

Hej dziewczyny ;)

Dziuneczka szansa jest zawsze ;) a z testem się nie spiesz, poczekaj do tego terminu. Ja niby robiłam test 10 dpo i był bladzioch ale znam osoby które dopiero po terminie @ widzą cokolwiek. Wszystko zależy od momentu zagniezdzenia zarodka - od tego czasu zaczyna się wytwarzać hormon. Także cierpliwości, trzymam kciuki.

Ja robię tak jak mnie gdzieś nie chcą czy obrażają to wychodzę i już nie wnikam czy ja mam problem czy cały świat.
Dajcie już spokój z głupimi pogadankami bo i tak to do niczego nie prowadzi.

Chciałam tylko poinformować, że zgłosiłam wczoraj dyskusję do administratora. Niektórzy dostali ostrzeżenia za swoje chamstwo. Cieszę się, że ktoś to obiektywnie ocenił. Nie rozstrząsam - Monarti - ale na drugi raz niech też niektórzy ugryzą się w język zamiast innych wyganiać, bo mogą zostać oni z forum wygnani. Wątek jest dla wszystkich. A nowe osoby są z góry gośćmi nieproszonymi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry