reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Właśnie wróciłam z ośrodka odbierałam wyniki badań, te co już wcześniej Wam pisałam bo miałam wyniki przez internet. Taka młoda pielęgniarka, która tam pracuje od razu mi zaczęła je interpretować. Okazało się, że sama stara się 3 lata więc wie praktycznie wszystko na ten temat. No i powiedziała, że TSH trochę za wysokie bo 2,647 niby mieści się w normach laboratoryjnych, ale podobno powinno być dla starających się poniżej 2.
Z tym, że ja we wrześniu robiłam TSH i było właśnie dużo niższe coś koło 1,5...
Co myślicie?
Z drugiej strony co się teraz z tym światem dzieje, tyle dziewczyn się stara i nic... Ona mówiła, że wszystkie badania prawidłowe i nie wychodzi i właśnie jest po inseminacji...

kochana województwo podkarpackie ale bardziej bliżej Przemyśla:) Pro Familia- to najlepszy szpital w naszym województwie i po wczorajszej wizycie jestem mega zadowolona:D nareszcie traktują ciężarną jak człowieka a nie jak kolejną zestresowaną i spanikowaną mamusię:/ :-)
o to popatrz dobrze wypatrzyłam :-) tak podobno najlepszy jak mi sie w koncu uda tez tam bede rodzic choc dobry jest jeszcze szpital na szopena. Pytanko ty naturalnie zaszłaś?
ja jutro inseminacja. ja praktycznie Rzeszów pirewsza wioska za granicą miasta :)

Karolcia, witaj Kochana :* Ja nie wiem co mam ze sobą zrobić :P Moje dziewczynki zupkę zjadły i zaraz będę kotleciki z piersi robić :) A co tam u Ciebie? Czytałam wcześniej co pisałaś. Ciesze się, że Twój mąż w końcu sam zaczął pytać się Ciebie o dni płodne. Na razie podchodź do tego z dystansem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry