reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lisica zalezy co to za guzek...u mnie to wyglada zle i lekarka mowila ze trzeba bedzie usunac ale po nastepnej ciazy bo trzeba by bylo czekac ok roku...a i nie ma pewnosci czy sie znow nie zrobi bliznowiec:-( i tez czasami boli

Ewelinka, ale miałaś mi pożyczyć l4ch1aS.jpg

Lisica, zapraszamy :D

Asia, słodkich snów :*

Załączniki

• l4ch1aS.jpg
    l4ch1aS.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 83
Witam się ze wszystkimi i z każdą z Was osobna, nie było mnie tu trochę, a widzę, że nie próżnowałyście, od razu przyznaję się bez bicia, że nie przebrnęłam przez wszystkie strony i posty i nie jestem ze wszystkim u Was na bieżąco, ale w wolnych chwilach zasiadałam do lekturki.
Malusiolka, dzięki że pamiętasz o mnie ;) u nas jest w porządku, Mały zdrowy, pogoda trochę kiepska - planujemy jakiś wypad naszą 3 osobową rodzinką ;)
Ashlee, kochana współczuję Ci i ściskam mocno z całego serca.
Wszystkim zafasolkowanym życzę szczęśliwych i bezpiecznych 9ciu mcy, bo jest to cuuuudooowny stan ;)
Dziewczynom starającym się życzę upragnionych II kreseczek jak również dotrzymania ciąży ;)
Dziwne rzeczy miały miejsce na forum, szczerze przebrnęłam od deski do deski przez ostatnich 9-10 stron i... doszłam do wniosku, że kiedyś forum nie było takie, pojawia się jakaś osoba i atmosfera się zaczyna psuć, nie oceniam nikogo, ale czytając pewne wypowiedzi pukałam się w głowę, bo człowiek nie wie czy śmiać się czy płakać, wystarczy ignorować i olać to! ;)
Pozdrawiam Was kochane, postaram się częściej do Was zaglądać ;) Dobranoc, Dominika.

Dziewczyny jak odczuwacie owulacje? Kurcze wczoraj wieczorem wzielam zastrzyk wg pani dr ja jeszcze slabo przygotowana wiec owu powinna byc najwczesniej za 48 h ale na wszelki mamy sie seksic od jutra rana;)
Boli mnie podbrzusze , pachwiny, nogi? Co o tym myslicie? Boje sie ze bedzie wczesniej

Ostatnia edycja:
Aschlee lekarz to nazwał endometrioza w bliźnie. Tak - wyciąć po ciąży, najlepiej przy cesarce :-p a w cyklu wyskakuje zawsze po krwawieniu, przed owulacją i uwiera mnie przez ok. 3 dni do tego stopnia że nie mogę ubrać spodni z niskim stanem :-/ przez chwilę miałam spokój w po poronieniu znów powróciło. No nic, trzeba dziada wyciąć w przyszłym roku :-p

Dziewczyny dziękuję za zaproszenie do kółeczka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry