reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malusiolka, pamiętam o Was, pamiętam ;) nie zawsze mam czas żeby zajrzeć ale staram się, by choć trochę być na bieżąco. Odpuściliśmy sobie staranka, z tego względu że z wcześniejszą spłatą kredytu nie wyszło, a jest on duuuży, ponad to Piotrek ma umowę w pracy do grudnia. U nas w porządku pogoda piękna, spędzamy z Alkiem ponad pół dnia na dworzu, złożyłam wniosek o przyjęcie Małego do przedszkola, ale Mój Maluszek ma niewielkie szanse żeby się dostać ( takie kryteria...)co do psów mam w domu 13 letniego pudla miniaturkę i 10 mcznego golden retrievera - są idealne do domu, w którym są dzieci.

Milenka, Jussastar- my już tu kiedyś w wątku dzieliłyśmy się zdjęciami naszych wnętrz, w tym kuchni. Ale nie było Was wtedy, to wrzucę jeszcze raz zdjęcia mojej kuchni z moją wymarzoną lodówką, hihi. Tak, ma ona kostkarkę, ale niestety ręczną, nie mechaniczną. Te mechaniczne kosztują pewnie z tysiąc złotych więcej.

Jussastar- Twój wybór baaardzo mi się podoba. Mogę Ci szczerze polecić tę firmę, bo tę lodówkę mam już 2 lata i jak do tej pory nawet nie śmiała jakkolwiek zatrzeszczyć, zaskrzypić, ani nic w tym stylu, hihi.

Aschlee- ale czadowo, że Mężuś kupuje Ci pieska! Kochany jest baaaardzo Twój Mąż, tak dba o Ciebie! :tak:

Bezdzietna- tak mi strasznie przykro, że przyszła cholera :-( A już chciałam Ci pisać, że chyba się udało!

Iwo- jeszcze raz zdrówka dla Was! ;-)

Gdzie reszta RÓŻAŃCOWYCH Dziewczynek? :-D

Załączniki

• 20140321_181803.jpg
    20140321_181803.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 20140321_181822.jpg
    20140321_181822.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 58
  • 20140321_181849-crop.jpg
    20140321_181849-crop.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 61
Tak wygladaja te male *******y ;-)4047952746.jpg

Anulka no chyba widzi ze jeszcze nie do konca potrafie sie wszystkim cieszyc...no i ze jak chodzi na noc do pracy to nie zawsze bezpiecznie sie czuje...no i...ostatnio panowie z bloku obok mnie podrywali i stwierdzil ze to bedzie straszak na nich :-D ze on se juz go tak wychowie ze nikt do mnie nie dojdzie ( na pewno zartowal )

Twoja kuchnia jest po prostu BOSKA:tak:

Załączniki

• 4047952746.jpg
    4047952746.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Bezdzietna- dziękuję, hihi, jest mi niezmiernie miło, że ktoś podziela mój gust :-D Koniecznie musimy się kiedyś wspólnie wybrać na shopping! :tak:

Aschlee- hihi, ale się uśmiałam tymi Panami, którzy Cie podrywają. No to już wszystko rozumiem, Mężus po prostu pod swoją nieobecność zostawia stróża, który ma pilnować Żonkę i ratować z opresji, hihi :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry