• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Aschle ale to będzie ogromny pies. Chodząca kupka sierści byle żeby nie gubił. To będzie suczka czy piesek?

Anula sąsiad też ma takiego psa i on jest łagodny jak baranek. Jak jego dzieci były małe to potrafił przyprowadzić do domu jedną z córek jak uciekła na drogę (polna droga samochodów wszelakich brak:-D) Albo jak zasnęła w stodole to też ją znalazł. Czujny jest

Ostatnia edycja:
reklama
No fajnie super te czarne blaty wyglądają piekarnik i mikrofalowke tez tak właśnie chcę. Ja bede mieć kuchenke indukcyjna. Orientujesz sie ile kosztuje ta mirkofalowka? To sie kupuje w zestawie z piekarnikiem?

Anula a no nie proznujemy.. ale tam sserduszka to tam nic. Jak coś z tego będzie to będzie wyczyn :-) i tempka cos chyba slabiutka. Kochana ale Ty usunelas ovu a serduszek tez pewnie mnóstwo :-D

Aschlee mialam kiedys owczarka. Cudne psisko.

Ostatnia edycja:
W klinice na Podkarpaciu czyli u mnie chyba i tak taniej z tego co na innych wątkach piszą. Ja miałam wymazy i posiewy tak mówiły pielegniarki a nje wiem moze to to samo. A na nfz tego nie robią? Ja się nieorientowalam bo ja jestem w gorącej wodzie kąpana ;)

Bezdzietna- ja miałam posiew robiony na NFZ. A musiałam to zrobić obowiązkowo przed badaniem drożności jajowodów- HSG.

Milenka- ja całą kuchnie kompletowałam, oprócz lodówki, z IKEA. Zajrzyj na ich stronke. Tam możesz sobie wszystko dowolnie kompletować. Ich sprzet AGD powstaje z współpracy whirpoola i jakieś jeszcze znanej firmy, ale zapomniałam jakiej.

Ostatnia edycja:
_Ja jestem zakochana w Bernenczykach 540x405_bernenski-pies-paste-264967.jpg...ale Maz sie naczytal ze czesto choruja i boi sie ze potem w razie czego bedzie cierpial pies i ja:sorry2:

Załączniki

• 540x405_bernenski-pies-paste-264967.jpg
    540x405_bernenski-pies-paste-264967.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
W klinice lekarz też pytał o HSG więc podejrzewam że też mnie to czeka. Mąż też ma zrobić posiewy z nasienia. A badałyście się pod kontem przeciwciał? Słyszałyście o niepłodności immunologicznej?

Aschlee ten też jest świetny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry