reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, też tak myślałam, ale nie wiadomo kiedy wyjedziemy ;/ Ja już chciałabym mieszkać jak najdalej stąd ;/ Też kocham wszystkie psy, ale jakoś Bulteriery bardziej mi podpasywało, a i amstafy.. Kocham amstafy.. mój szwagier ma, ale już piesek ma 12 lat. Staruszka z niej. Smutno się robi jak się widzi jaka Ona już siwa jest.

reklama
jołasia każda z nas ma inny gust :tak: niektóre lubią rzeczy dopasowane, inne luźne... najważniejsze żeby czuć się we własnych ciuchach dobrze :-D

Aschlee ja bym z chęcią miała pieska w domu, ale w domu miejsca nie mam na zwierzaka :-(

dziś się odezwałam u Babci (która nam działkę przepisała), że jak już ścinają drzewa mogli by i nasze z działki usunąć (jest tam stara gruszka i śliwka) to Babcia się oburzyła, że absolutnie ona się nie zgadza, bo dobre owoce mają, na co jej mąż: "to już nie Twoja działka i nie Twoje drzewa" widać było, że zła jest na mnie :-( :szok:

Siedze teraz wlasnie z Corka i ogladam The Voice Kids a ona do mnie z tekstem czy ja kiedys tez z nia pojade zeby zaspiewala :szok::szok::szok:

A co tutaj sie jakos tak cicho zrobilo?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry