reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam wieczorową porą
Nie mam dziś siły Was nadrobić
W pracy tyle pracy że nie mam Was jak podczytywać. A szkoda.
Iwo, Maluś dzięki za trzymanie kciuków. Co do wizyty to przełomu nie było. Niby androlog konkretny, miły, wszystko tłumaczył, ale nie pomógł nam zbytnio w określeniu dalszej drogi ku baby. Dowiedzieliśmy się że morfologia plemników (budowa )jest fatalna ( to akurat wiedzieliśmy) i obecnie medycyna nie umie jej poprawic. Jest to jakby informacja zapisana z dniem narodzin coś takiego. No i nie mając ani jednego plemnika z poprawna budowa może byc problem nawet z in vitro. To mnie troche podłamał. Zalecił zrobić badanie nasienia w powiększeniu 7000 razy i wtedy będziemy wiedzieć czy budowa plemników daje jakieś szanse na jakiekolwiek zapłodnienie nawet sztuczne. Niby diete przepisał i suplementy a wprost powiedział ze to na morfologie nie ma wpływu. Ale zdarzają się przypadki ich poprawy - czyli mały cudy ( to akurat dla mnie tak zabrzmiało )

Dziś to nawet siły nie miałam płakać. Pewnie za kilka dni to ze mnie zejdzie i wtedy wybuchnę płaczem, ja już tak mam. Emocje uwalniam poprzez płacz.

Dla poprawy atmosfery zrobiliśmy sobie dziś na obiado-kolacje sałatke grecką ale taka klasyczną bez sałaty, sosu czosnkowego. Swieże warzywa, oliwa i feta w kawałku - wyszło pysznie. Do tego grzanki i winko. A w tle serial. Uwielbiam takie wieczory:)

Miłego wieczorku dziewczyny:)

Dziekuje Dziewczyny jeszcze raz :tak:
Brrr uwielbiam takie salatki:tak:
Nie wiem co powiedziec na temat wizyty...strasznie mi przykro ale mam nadzieje ze jak zrobi te badania to cos wymysli dalej.Tulam Cie mocno

Ostatnia edycja:
...zaraz Was nadrobię, dopiero wróciłam z moich "wagarów"
Asia niby wyszedł 11dpo ale tak blady ze ledwie cień - Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend (..ale owolka wcale nie konieczne była 11.02 - bardziej na 10.02 stawiam bo 11.02 miała 39 *C więc nic nie powinnam wpisać i wtedy by wyszło ze 10.02 była) więc ledwie cień 12dpo
19.02 beta była 0
28.02 825
06.03 5826

Asiu a miałaś kędyś tak wcześnie plamienie przed @? bo w ostatnim cyklu na pewno nie

**poprawiłam wykres i wpisała gorączkę z 11.02 no i przesunął owolke na tego 10.02, z testu tez by tak wychodziło...

Ostatnia edycja:
Dominika_89 - my też mieliśmy kredyt i zawsze liczyliśmy na to że wcześniej się spłaci ale między czasie nie staraliśmy się ale kochaliśmy bez zabezpieczeń. Co do umowy to ja tez mam do końca roku i z dużym debetem na koncie mimo tego, że to ja będę więcej zarabiać od M i tak się staramy bo nas już bardzo mocno czas goni, ja po 30-stce M prawie 40. Szalejecie z tym pieskie. Niby dobre są one dla dzieci ale ja na to nie patrzę. Jamnikowate sa zazdrosne niby itd ale pomimo tego że mój piesio już 9 na karku to wierze że mądrość starcza sprawi że bedzie idealny dla dzidzi.

Aschlee25 - śliczne zwierze. Miałam kiedyś za dziecka dwa owczarki i były to cudowne dni mego dzieciństwa.

mychunia - oj, mnie micha cieszy jak się za mną oglądają chłopy bo mój M wtedy dumny jak paw chodzi :-D no i daje mu to do zrozumienia, że musi dbać o mnie bo po 30-tce żona ale jeszcze jak to powiedzieć "zgrabna i przyciągająca oko baba" ze mnie

Dobranoc, śmigam na jakiegoś filma i gorące kakałko.

reklama
Hej dziewczyny.

Brr, no przykro mi strasznie. Nie wiem co napisać?! Jestem z Tobą! Chętnie bym posłużyła Ci ramieniem, abyś właśnie w nie się wypłakała.

Gosiu dziekuję za wyjaśnienie. Jeśli chodzi o moje plamienie to sama nie wiem co myśleć. Zawsze @ mam co 29-30 dni, teraz przez to że robie ten wykres i zaznaczył mi ovulacje tak jak była 12dc to zaznaczył też że mam dostać @ wczesniej 27 dc no dziwnie, więc według mnie powinnam mieś 25-26 a z ovufriend wynika ze 23 więc zgłupiałam. Nie załamuje się broń Boże, ale wkurza mnie to ze ten wykres mi skraca cykl tylko dlatego ze ovu mam wcześnie.

Ja już w domu. Padam znowu.

Miłego wieczoru!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry