Kasikz dzięki za rady. Tylko nie do końca rozumiem co mas zna myśli pisząc "medyk fizyczny" i google nie znalazły mi nic konkretnego jak wpisałam "
quantex". Jakbyś mogła rozwinąć myśl będę wdzięczna
W naszym przypadku mąż od kilku miesięcy łyka suplementy i od ostatniego badania ilość, ruchliwość się poprawiła, ale morfologia w ogóle jak było zero z poprawną budową tak jest i teraz. Wszystkie mają uszkodzoną główkę.
Asiula co za miła wiadomość z rana, trzymam kciuki &&&&&&&& powiem Ci, że jak wczoraj przeczytałam o tym że plamisz to skojarzyło mi się to z Agniechą83 - nie wiem czy pamiętasz ona tez plamiła a @ nie przychodziła i kilka dni po terminie okazało się że to fasolka. Tego samego Ci życzę:-)
Mychunia tak to już jest ciągle jakieś wydatki, u nas w domu też tak jest. Ciągle coś ehh
Miało być tak pięknie a tu chmury. Pogoda zmienną jest
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa wsparcia, ale żyć trzeba dalej. Prawdopodobnie chcemy skorzystać jeszcze z metod medycyny niekonwencjonalnej, jak to nie pomoże to adopcja. Na razie muszę dać Mojemu by się z tym wszystkim oswoił i coś podziałamy na polu które nam zostało. Dziś to już nawet nie mam siły o tym myśleć. Dziś na ranem jak się obudziłam i przyszło mi że mogę nie mieć dzieci to się popłakałam. Dobra nie smęcę już, tak tu dziś radośnie dzięki Asi:-)
W ogóle może, która z Was widziała kiedyś lub sama potrzebowała i kupowała gniazdko nadtynowe ale czarne. Bo własnie zamówiliśmy szybę do kuchni, taką pomiędzy szafkami dolnymi a górnymi, a mamy na tej ścianie gniazdka, a odradza sie umieszczanie ich na szybie, ze względu na możliwość napiec i rozwalenia sie szyby. Polecono nam przeniesienie gniazdek pod szafkę górną ale ona ma kolor czarny no i w tym momencie zaczęły się schody. Wszędzie są tylko białe ehh
Ale się rozpisałam,
Miłego dnia Dziewczyny :-)