reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Brrr, dokładnie, ja tak miałam, gdzies ok dwa dni przed @ miałam delikatne plamienia i byłam pewna że się rozkręca, no i nawet piersi mnie prawie nie bolały, za to teraz to jakaś masakra :)
Wybieram się zaraz z małym na spacerek ale słonka we Wrocławiu nie widzę...

Brr- myslałam wczoraj wieczorem o Was. To że nie możecie zajść naturalnie nie znaczy że nie bedziecie rodzicami. Będziecie i to wspaniałymi. Sami musicie stanać przed wyborem którą drogą pójśc do celu. Czy poświęcać całą energię i męczyć emka badaniami? A może zacząć procedury adopcyjne?
Jest jeszcze opcja z nasieniem niespokrewnionego dawcy ale nie wiem jak emocjonalnie byście do tego podchodzili.
Trzymam za was &&&&&&&&&!!!!!

Brr - wszystko pimieszalam;)to jest fizyka medyczna - quantec. Pelno tego w necie. Jak cos mam namairy do sprawdzonej babki tylko musze odnalezsc . Wysyla sie do nie aktualne cyfrowe zdjecie ktore jest wrzucane do specjalnego programu komputerowego i dobrze jest powiedziec w jakich kwestiach ma szukac. ( to dziwne ale to dziala) dostaniesz wydruk i opisane problemy. Do tego np. Na miesiac mozesz w ten komp wrzucic program na poprawe problemu i dobry fizyk powie jaka homeopatie uzywac i co zrobic. W zyciu bym w to nie wierzyla ale na prawde mam potiwerdzone u kilku osob np. U jednej z nicj wyszla wysypka ktore na ciele pojawila sie za kilka dni - az skonczyla sie na oddziale zakaznym, pani zaszla w ciaze po wielu latach staran itd...

Watpliwosci kochana ja nie mam takiej mozliwosci :-(

Asia normalnie zajebiscie....Maly goralek mowilam ze tak bedzie...czyli Dziewczyny wyjezdzamy masowo w gory:tak: cholera ze tez ja nad morzem mieszkam...trza sie wyniesc:-D Ranyyyyyy ciesze sie razem z Toba:tak: no i oczywiscie trzymam kciuki rob bete i szybciutko zasuwaj do gina.

Iwo sliczne Malenstwo.

Kobietki moje...moj Maz to szaleniec.Wracalismy z zakupow i co...patrze a na trawniku rosna sobie tkie piekne zonkile...dla zartu ( na prawde tylko dla zartu) powiedzialam ze fajnie by bylo gdyby mi kiedys przyniosl takie wlasnorecznie urwane....i wiecie co zrobil zatrzymal sie kawalek dalej
( myslalam ze wyskoczyl do sklepu bo czegos zapomnial ) poszedl i nazrywal mi bukiecik:szok::eek: MOJ KOCHANY SWIREK;-):-D

reklama
Czeeść :-):-)
Ale wieści ASIU tak strasznie trzymam kciuki &&&&&&&&&&:-):-)
Widzę że grudniówki 2014 powoli się tworzą:tak:
Iwo super dzidziuś:tak: zdrówka dla córeczki:tak:
Aschlee super romantyk:-)
Anula jestesmy z tobą w tym smutnym dniu.. <przytul>
Ide myć samochód już mam taki brudny że musze buziaki dziewczynki dla wszystkich :*:*:tak:
I przepraszam że wczoraj nie uczestniczyłam w modlitwie..:zawstydzona/y: dziś nadrobie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry