reklama

Staraczki 2014 :)

Eh Ewelinka,czas pokaże, nie mam zamiaru się tu załamywać. Smutno mi bo zamieszanie i mętlik w głowie, ale no cóż zrobić. Czasu nie cofnę. Głowa w górze tak jak to sobie juz dawno obiecałam.

reklama
Asia, ja nie wierze w to, że beta taka wyszła. Czekam nadal.. możliwe, że jednak ciąża jest, a test się pomylił. &&&&&&&&& bardzo mocno. Zrób rano z pierwszego sikania teścik.

Brrr, smutno się robi jak czytam Twoje posty :( Kochana, musisz być silna i mieć nadzieje.

Monarti, piękny brzusio :*

Letta, pamiętam o tym zabójstwie. Lubię takie rzeczy oglądać, ale jakoś przy dziewczynkach nie mam jak. Nie chce żeby oglądały. Co do mojej jazdy, to dzisiaj z M byliśmy nad jeziorkiem i ja prowadziłam. Idzie lepiej, ale na razie nie usiądę za kółkiem jak nie będzie mojego męża. Boje się :P

susel, witaj :* Ciesze się, że wróciłaś.

Dzisiaj byliśmy nad jeziorkiem. Dziewczynki wybiegały się i w końcu mogliśmy razem spędzić czas :) Brakowało mi tego. Wróciliśmy do domku i zrobiliśmy na obiadek fryteczki, bukiet sałatek z sosem czosnkowym i kotlety z piersi kurczaka w przyprawie gyros (bez moczenia w jajku i bułce tartej).

Anulka, jak się czujesz? ;*

Aschlee :*

Ewelinko, jak nasz różaniec? :D :*

Malus odmawiany codziennie :-) i zobacz jak skutecznie przepedzilysmy "demony" :-D

ja dzis na obiad mialam krokiety z kapusta i grzybami. .. ale chce mi sie mięsa :p okropnie bardzo... tak mocno ze będę musiała chyba na kolacje jakies miecho zrobić :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry