reklama

Staraczki 2014 :)

ej dziewczyny co to było za popołudnie :tak: po rosole pojechaliśmy z teściami do Janeczki (w Wiśle) na lody, a potem pokazać im skocznię w Wiśle Malince :-D po powrocie poszliśmy do teściów, gdzie zjedliśmy przepyszną kolację (schab w sosie śmietanowo-musztardowo-chrzanowym, a do tego ziemniaki pieczone, a na nich zapieczony starty ser żółty - niebo w gębie :-D), którą zrobił mój mąż i obejrzeliśmy The voice of Poland :tak::tak:

dalej mnie kurde brzuch boli i piersi, częsta zgaga:szok: chciałabym wierzyć, że to z wiadomego powodu, ale się boję ....

suselku jak dobrze Cię widzieć ;* trzymam && żeby Ci się szybko udało :-D

Monarti ale piękny brzusio :tak:

Asiu kurczę nic nie rozumiem :-( trzymam kciuki żeby beta jeszcze urosła :tak:

nic laseczki ja uciekam ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

dzieki za kciuki, ale jednak test musiał byc trafiony bo ten ktory dzis rano zrobilam niestety juz tylko z jedna kreska :( więc tylko niepotrzebnie zrobiłam sobie nadzieję i wielkie zamieszanie.

wczoraj juz nie moglam tu zajzeć bylo mi tak mega przykro. Szym zabral mnie na "trojmiejskie jezdzenie bez celu " zebym mogla poplakac w aucie, a potem na kolacje.

milego dnia zycze wam wszystkim

Asiu - wielka szkoda :zawstydzona/y:ja identyczną sytuację przeżywałam w grudniu i nagle @ przylazła, co jak widzisz nie wyklucza szcześliwego zakończenia:tak:
Jakie plany na ten cykl? Badania a może spontan?

Witam w ten piękny pochmurny poranek ;-)

mychunia - to się wczoraj minęłyśmy bo też byłam w malince ;-)

Asiu szkoda, ale Ty i tak ten grudzień chciałaś wiec wracamy do pierwotnych ustaleń, nie przejmuj się każdy pewnie by tak zareagował.

Iwo- powiedziałaś mamie?

Asiu- tak cholernie mi przykro :no2: Ale pamiętaj UDA NAM się niedługo! Nie może być inaczej! Głowa do góry Kochana! :tak: Mam nadzieję, że Szym porządnie Cie "przeleciał" autem po mieście, wszystkie smutki odeszły i nabrałaś siły na nowy cykl! :laugh2:

witam :-D

Asiu idź idź bo z tymi plamieniami to nie ma żartów, bardzo mi przykro Kochana :-(

goska no widzisz czasem tak bywa :-D

u nas zgodnie z prognozami pogoda się psuje :-(

to dobrze zrobiłaś, bo chciałaś żeby córka wiedziała wcześniej ;-) Moja teściowa niby nikomu miała nie mówić ale wiem ze w tajemnicy swojej siostrze powiedziała, teściowi (który wcześniej się dowiedział w tajemnicy od mojego męża)... a i jak mówiła teściowi a on jej ze już wie to się ofucząła na niego ze on jej nie powiedział...choć ona wiedziała wczesnej
cyrk

Ja w pracy najwcześniej za 3 tygodnie, teraz trochę się za dużo dzieje ;-)

reklama
Hej Dziewczynki ;)

Asiu bardzo mi przykro :-( dobrze ze Szym tak ładnie Cię wspiera ;)

Ja dzis mam leniwa niedziele :-) jeszcze smigam w pizamie i wcale mi się nie chce ubierać :-)

Miłego dnia życzę ;***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry