ej dziewczyny co to było za popołudnie
po rosole pojechaliśmy z teściami do Janeczki (w Wiśle) na lody, a potem pokazać im skocznię w Wiśle Malince
po powrocie poszliśmy do teściów, gdzie zjedliśmy przepyszną kolację (schab w sosie śmietanowo-musztardowo-chrzanowym, a do tego ziemniaki pieczone, a na nich zapieczony starty ser żółty - niebo w gębie
), którą zrobił mój mąż i obejrzeliśmy The voice of Poland 

dalej mnie kurde brzuch boli i piersi, częsta zgaga
chciałabym wierzyć, że to z wiadomego powodu, ale się boję ....
suselku jak dobrze Cię widzieć ;* trzymam && żeby Ci się szybko udało
Monarti ale piękny brzusio
Asiu kurczę nic nie rozumiem :-( trzymam kciuki żeby beta jeszcze urosła
nic laseczki ja uciekam ;*
po rosole pojechaliśmy z teściami do Janeczki (w Wiśle) na lody, a potem pokazać im skocznię w Wiśle Malince
po powrocie poszliśmy do teściów, gdzie zjedliśmy przepyszną kolację (schab w sosie śmietanowo-musztardowo-chrzanowym, a do tego ziemniaki pieczone, a na nich zapieczony starty ser żółty - niebo w gębie
), którą zrobił mój mąż i obejrzeliśmy The voice of Poland 

dalej mnie kurde brzuch boli i piersi, częsta zgaga
chciałabym wierzyć, że to z wiadomego powodu, ale się boję ....suselku jak dobrze Cię widzieć ;* trzymam && żeby Ci się szybko udało

Monarti ale piękny brzusio

Asiu kurczę nic nie rozumiem :-( trzymam kciuki żeby beta jeszcze urosła

nic laseczki ja uciekam ;*
Ostatnia edycja:
ja identyczną sytuację przeżywałam w grudniu i nagle @ przylazła, co jak widzisz nie wyklucza szcześliwego zakończenia
Ale pamiętaj UDA NAM się niedługo! Nie może być inaczej! Głowa do góry Kochana! 
jakoś nie wierzę by nie rozgadała z tej szcześliwości. Najpierw powiemy młodej, potem czeka mnie rozmowa w pracy.