• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Milena przy zagniezdzeniu teoretycznie powinien być leciutki spadek z tych wyższych temperatur i ponowny wzrost. Teoretycznie bo ja takiego spadku nie zaobserwowałam.

reklama
Chyba przegielam z siedzeniem nad ksiazkami bo mnie glowa strasznie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz dzisiaj pora odpuscic.
Mychunia przykra historia z kolezanka :-(

Asia super ze telefon udalo sie naprawic :tak:

nareszcie w domku :) i maam mam moje maleństwo, moje marzenie :D iphone 5s :D odkąd smartphony weszły to o nim marzyłam i mam :D teraz muszę się nauczyć go używać :P

Mychunia piękna beta! może faktycznie bliźniaki? :)

Iwo no to super się szef zachował! i taki człowiek nie będzie miał problemów z pracownikami...

Asiu to super że tel działa :) ja głupia dałam kartę sim do przycięcia żeby do iphona weszła i zapomniałam kontaktów skopiować i nie wiem czy to się da jakoś odtworzyć :/

Suseł Gochson tylko że Bratowa w czasie okołoowulacyjnym to była przynajmniej tydz po wyleczeniu dlatego się zdziwiłam, ale nie sądziłam że jelitówka może mieć takie znaczenie, niedobrze bo ja ją bardzo często łapię... coś w tym faktycznie jest...

iwo- to dobrze, ze rozmowę z szefem masz już za sobą i wszystko dobrze poszło.

miligocka - ach nie ma za co, po tak długim czasie oczekiwania na dzidziusia niektóra wiedza w głowie się gotuje aż od nadmiaru.

mychunia - Pisałaś coś o usg piersi? pamiętaj, że usg w pierwszych trzech miesiącach nie wskazana w nadmiarze, więc jak możesz to usg piersi zrób po upływie 3-go miesiąca.

Dzisiaj glut od morza po zakopane. Pozytywny test owu, jutro rano dorwę M jeszcze przed dentystą, bo teraz jest w pracy. Ten tydzień troszkę się mijamy.

A byłam na spirometrii, wyszła fatalnie. Jestem podłamana, bo przeziębienie nie wchodzi w grę bo wszystko gra poza tym, ze mam zmniejszoną wydolność oddechową.
Dobranoc wszystkim paniom i miłego wieczora życzę. Powinno być na odwrót :-D
Zmykam do pracy

reklama
Mychunia - zobacz jak to życie samo decyduje kiedy obdarzy nas szczęściem :) na pewno teraz będzie wszystko w porządku. Jest zupelnie inaczej. Wtedy plamilas a testy długo nie wychodziły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry