• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś dokładnie najważniejsze żeby beta teraz dobrze przyrastała i jajeczko lub jajeczka były tam gdzie powinny :tak: i potem żeby prawidłowo rosło/rosły i urodziły/urodziło się zdrowe :tak:

teraz przynajmniej rozumiem moje osłabienie, zmęczenie, ciągłą chęć spania i różne smaki :-)

reklama
Starające się: 14 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03

Marzec
ana0808 - @28.03
dziuneczka - @29.03

Kwiecień

ewelinka_shn - @1.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04

Poczekalnia
wandzia_23,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Dominika_89, karolina859,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,juli a0903,Krao lina,Lisica.,AsiaSz

Asia bardzo mi przykro :( powinni lepiej robić te cholerne testy, rozumiem Cię bo chociaż ja się próbowałam nie nakręcać to i tak po tych testach przyszło rozczarowanie z @. Czasem lepiej się zdystansować... Mam nadzieję że podniesiesz się szybko i wróci dobry humor :* Ja niezmiennie trzymam za Ciebie mocno kciuki :*

Mychunia - na początku brzuszek moze pobolewac- staraj sie odpoczywac ile możesz
Iwo - dobrze ze masz możłiwosć pracy w domu i troszkę zwolnić - zdrówka
Asiu- rozumiem doskonale Życie na prawde daje nam w kosć, ale bedzie dobrze. Czekamy tu na ciebie :-)
Dlatego przez moje tez dziwne akcje i ciagle jakies ciąze biochemiczne pani dr zabroniła mi testowac i swirowac wcześniej. Kazała zrobić test w niedziele za 2 tyg , ewentualnie bete w poniedziałek. I taki mam zamiar, Bo potem psychika siada...
Ja zaraz do dentysty i po tate , bo przyjeżdza a potem pracowac :-D

Ostatnia edycja:
Mychuniu kochana ja mam to samo jakbym mogła to bym cały czas w łazience siedziała i tylko sprawdzała czy wszystko ok, jak mnie cos zaboli to zaraz sie kłade.. no cóż poradzic ze taki strach jest..

Asienku buziam cie mocnoooo wiem co czujesz..:*

Dzień dobry dziewczęta
Jak tam w ponury deszczoewy dzień, u nas dość chłodno i cały czas siąpi.
Asiu - spokojnie i z umiarem. Odpoczynek nie raz się przydaje.
kasikz - jak dentysta, ja właśnie wróciłam, 8-ka zatruta na dwa miesiące, za miesiąc następna, dolna 8-ka do zatrucia, tak pomału to dawkuję, bo dentysta dla mnie to :no:
Obiad wstawiony, ulubiona zupa śmieć męża. Aż na dwa dni bo jutro po nocce jadę odebrać wyniki męża i do swojego doktora. Kupiłam sobie na pocieszenie po dentyście pysznego eklera z bitą śmietaną.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry