Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zrobiłam sobie krokiety, upiekłam bułeczki drożdżowe z marmoladą, figowca, a na obiad miałam rosołek i lazanię
do tego pranie i sprzątanie
prasowaniem zajęła się moja mama 
więc się nie łam ;-)

od marca zaczynam...I jakos tak dopiero teraz mam chwilke zeby usiasc do komputera.Jestem juz dzisiaj padnieta...Moje bieganie po uczelniach i po urzedach zaczelo sie o 7 rano a skonczylo dopiero o 18;-) A co u Ciebie Kochana?
popłakałam sobie i jest mi lepiej, jednak fasolkowe niepowodzenia jeszcze pogłebiaja sytuację. Ile to człowiek może przyjąć na klatę?? 
A jakieo tego Drineczka??Jam też sobie wczoraj pozwoliłam na lampkę szampana i dwie lampki piwka - bo kufla mi się brudzic nie chciało jeszcze ;p A moja kruszyna tak ładnie poszła spac że szkoda było nie wykorzystac.
Dziś już po pracy.Czeka mnie pranie i składanie tony ciuchów do szafy ;p no i prasowanie którego wiecznie unikam. Ale już czas.
Nadal nikt mnie nie dał w listę oczekujących na dwie kreseczki. a ja czekam. Pewno się nie doczekam i znów się będziemy starac...
Ach... Kto kupował na Allegro te testy ciążowe z was takie tanie? Wrzucicie linka moze?
A wiesz ja jak kiedys jak recznie pralam (chwilowo nie mialam pralki) to tak samo rece sobie zalatwilam i oklady z pianki Bepanthen bardzo mi pomogly.