reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka - ja kupowałam u tych, przesyłka za 2 dni była no i tanie są ;)

TEST CIĄŻOWY HCG TESTY CIĄŻOWE z GRATISAMI w 24 h (4044515657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

KASETOWE Testy ciążowe test ciążowy płytkowy w24 h (4108911753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jussastar - no dla mnie to ogólnie sciema z ta czułością ;-), tym bardziej ze był bladzioch u mnie nawet przy becie 825 (a 6 dni wcześniej ledwie widoczna kreseczka, a wtedy beta na bank była wyższa niż te 10 czy 25)

Ostatnia edycja:
reklama
Jusisstar, co do czosnku to nie wiem czy można. Ale za to możesz wypić mleko z miodem :) Jeżeli kiedyś będziesz mieć katar to polecam gorącą wodę z solą i można robić inhalację :)

Gosia, dziękuję :*

Didi, ok :)

Ja mialam na mysli ok 6witamin c na dobe. Moj malzonek bral tyle tableteczek jak go zaczelo cos brac i w ciagu 3dni wyzdrowial. Amol na przeziebienie tez jest bardzo dobry.

no dobra chwila przerwy, jeszcze niecała godzinka i do domu w końcu

Jołasia najgorsze jest to czekanie, też tego nie znoszę :P niecierpliwa jestem bardzo :P

Didi witaj ponownie :)

Maluś no to jak Chłop widzi to tam jest kreska :D

Jussastar możesz jutro spróbować może coś już pokaże :) soczek malinowy polecam :) no i &&&&& za jutro :)

a mi się śmiać chce, jak miałam teoretycznie czas płodny to ładne serduszkowanie co drugi dzień i owu nie przylazła, jak zrobiliśmy przerwę to cholera jedna chyba przyszła ;P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry