reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Matik, napiszę Ci tam. Nie wiem kiedy miałam owulację (czy ją miałam), bo nie mierzę temperatury, ani nie robię testów owulacyjnych, ale jakiś czas temu jajniki mnie bolały i może wtedy była owulacja. Dzisiaj zamówię testy ciążowe i za parę dni okaże się, ciąża, czy nie :)

Kurcze jednak u mnie plamienie 2 dzien a nie okres a juz myślałam miala ktoras tak dodam ze może 2 nitki byly kurcze serio po poludniu bylam przekonana ze sie rozkręci bo od rana boli mnie brzuch

Maluś – a co do czosnku są jakieś przeciwskazania???
Jołasia – może i dobry sposób ale ja samej nie mam tylko w rutinoscorbinie…
Blair - dzięki, mam nadzieję, że coś się pojawi :D A co do Twojego wykresu… to wychodzi na to, że nie można odpuszczać i kochać się przez caly cykl ;) Co potwierdza i Ewelinki wykres. My po owulacji zawsze trochę odpoczywamy :D A może nie potrzebnie…
Kasik – to testujemy razem jutro :tak:
Didi – jeszcze się nie witałam, więc witam :-)

Bler - cierpliwość rzecz święta
Juska - szkoda bo wiem, że ten sposób działa sprawdziłam na sobie i mężu
Didi - ja teraz tak miałam dwa dni brudzenia a dziś na dwa dni przed@ ustało

Przez chwilę miałam zgagę co mi się raczej nnie zdarza.

reklama
maluś czytam i widze ze mam za kogo trzymac kciuki w najblizszym czasie :-)!! oj kochana niech sie uda, zycze Ci tego z calego serducha !!
U mnie w srode byla owulacja...no tak w 24dc:no: strasznie te cykle wydluzone, w polowie kwietnia po powtornych badaniach nasienia Ł. ide na wizytke do gina, omowie z Nim co i jak, i mam nadzieje, ze cos poradzi na te cykle, bo rozumiem ze endometrium trzeba utuczyc zeby dzidzia miala sie gdzie zagniezdzic, ale na jednej szali mam cienkie endo i normalne cykle a na drugiej cykle 40+ i endo tak na prawde nie wiadomo jakie...bo nigdy nie ma 100% pewnosci ze sie uda :zawstydzona/y:

poki co kochana trzymam mocno wszystkim co sie da :tak: i wiesz co ? Nasz ostatni trollek rzeczywiscie sie Nim okazal. Dziewczyna siedziala pare dni potem na watku o staraniach 2014/2015 po czym nagle przestala pisac, a wszystkie jej posty zostaly zablokowane na profilu ;-) czyli mamy nosa :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry