reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja się piszę. Właśnie córka mi usnęła to znowu pójdzie spać po 23. Nie wiem czemu na spacerze nie chciała spać. Bada m. a skąd pochodzisz? Bo ja mieszkam między Wrocławiem a Opole a widzę, że Ty z Dolnego Śląska dlatego pytam

A u mnie z pięknego slonecznego dnia zrobilo sie bardzo pochmurno, mam nadzieje ze nie bedzie burzy... :-) dobrze ze chociaz jest poki co cieplo... oooo wlasnie grzmi u mnie... ech..

Ostatnia edycja:
witam się ponownie:-)
kuchnia ale Was ciężko popnadrabiać,produkujecie strony jedna po drugiej masakra.napisze co u mnie i zmykam" Was czytać":-D

A więc tak sobie myślę,że chyba @ przyjdzie wcześniej... otóż dopiero co skończyły mi się płodne(seksik codzienny) (6dni temu pierwszy dzień płodny wg kalkulatora) a już dziś obudziłam się z mega wielkim bólem piersi,ciążą mi jak cholera jasna. więc chyba jednak nie było wtedy owu co myślałam i @ zaraz przylezie. normalnie odcięłabym te cyce!! buuuu

asmi, jeżeli jest dla Ciebie uciążliwe, to że mała zasypia po 17-tej i później idzie Ci spać o 23-ciej, to staraj się już po 16-tej jej nie kłaść. Moja jak nie pójdzie do 16-tej spać, to trzymam do 18:30/19-tej i idzie na noc spać. Nie mam wyjścia, bo jak pójdą około 23-ciej spać, to wtedy M nie wyspany jest, a o 5-tej musi być już na nogach żeby do pracy jechać. Moja starsza córka w dzień nie śpi i przez jakiś czas szła spać około 23-ciej, to znowu przyzwyczaiłam ją kłaść do 21-wszej i nie później. Powinnaś ustalić jedną porę snu i będzie wtedy dobrze :)

Uleńka mnie potrafią boleć piersi 10 dni przed @ więc różnie to bywa :-p

asmi ja trochę w innym kierunku,mieszkam u podnóża Gór Sowich ;-) Dzierżoniów,za to mój mąż codziennie dojeżdża do pracy do Wroclawia

a kawę wysyłam kurierem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry