MotylkowaOna
Fanka BB :)
o Tobie Olusia jak bym śmiała zapomnieć.. dziękuję dziewczynki za miłe słowa!! następny cykl jest nasz!!!! i już!! bez dyskusji!!
a propo zamieniłabym się z kobietkami mieszkającymi nad morzem!! ja jestem zakochana w Polskim morzu!! poprostu kocham uwielbiam i słow brak!! w tym roku kieruję się na Mielno
w tamtym zaliczyłam Mrzeżyno i Kołobrzeg!!
pozdrawiam kochane! miłego wieczorka
a propo zamieniłabym się z kobietkami mieszkającymi nad morzem!! ja jestem zakochana w Polskim morzu!! poprostu kocham uwielbiam i słow brak!! w tym roku kieruję się na Mielno
pozdrawiam kochane! miłego wieczorka
Dziś zrobił dalej, kolejną ścianę i mnie załamało jak zobaczyłam jak łączy w rogu płytki - miało być równo docięte i miała tam być fuga takiej samej szerokości jak na ścianach. Nie - według niego jest lepiej jak będzie tam wzdłuż całej ściany biały silikon, więc do tego nie trzeba było nakładać równo dociętych płytek i są przeróżne ząbki 
Do siostry pojechaliśmy po 10 ( z przerwą na małe zakupy - bo przecież na nowieckę coś trzeba przynieść), ale nasza wizyta zbiegła się w czasie z pierwszą wizytą położnej i musieliśmy czekać. Od siostry wyjechaliśmy koło 15 zanim rodziców odwieźliśmy do Sosnowca i wróciliśmy zrobiła się 18 :-( jutro mieliśmy odpoczywać, ale że dziś nam nie wyszły odwiedziny dziadków przez przesunięcie w czasie jutro wypadało by tam zajechać. Problem jest w tym, że ani nie odpoczęliśmy przez weekend na co jutro czasu nie będzie a mój A ma tydzień na zrobienie 2 projektów i nie wiem kiedy je zrobi, bo cały czas coś