reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczęta

Motyku - &&&&&&&& za dzidziolka!!! Krucze że tez wcześniej nie szukali drugiego pęcherzyka?:wściekła/y:Ja miałam 2 usg i przy każdym badali czy przypadkiem nie mnoga (szczególnie że moja mama jest z bliźniaczek)
Moja szwagierka tez trafiła do szpitala w 8 tc, nie nadążyła podpasek zmieniać, dali jej leki, tydzień poleżała i się unormowało:-):-):-). Po wyjściu ze szpitala nawet leki kazali jej odstawić. Obecnie jest w 21tc. Wierze że i u Ciebie tak bedzie.

Gosiu - to juz genetyczne robisz?

Ulenka - wstrzymaj się z testem, mi pierwszy wyszedł 12dpo

Bezdzietna - niestety nie znam się na tych badaniacha ale cieszę się że nadal walczycie.

Blair - baw się baw :-D los bywa przewrotny i moze się okazac ze to twoje ostatnie picie było :tak:

reklama
Witam kobietki :happy2:
Ja też wczoraj zabalowałam :-pbyliśmy na 30-tce brata męża,pojadłam,popiłam i bardzo się uśmiałam(zmarszczki murowane)

Motylku trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&& musi być dobrze :tak:

pogoda u mnie do du.... ,pochmurna i deszczowo,(jak w zeszłą zresztą)

Miłej niedzieli wszystkim życzę i moc kciuków przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&

Witam.
Nóżki rano wydepilowałam i troszkę to zajęło, nie to że takie owłosione :-D tylko ja robię elektrycznym a to troszkę boli ale działa a na wosk to nie mam co liczyć bo to do niczego.
Za to za oknem świeci słoneczko.

Mimozama - dzięki że pytasz. OK po clo tylko troszkę głowa pobolewa ale tak wszystko gra. Wczoraj wieczorem zauważyłam, ze jak zginałam się to czułam jajniki, Chyba coś tam rośnie :tak:

Motylku - kciukaski zaciśnięte, trzymaj się :happy2:

Ula - poczekaj z tym testem. Wcześnie.

Motylku najważniejsze ze szybko i Ty i lekarze zareagowaliscie, wierze ze drugi Maluszek jest silny i zostanie z Wami :*

Iwo oby :) jak na razie to i tak mam dosyć alkoholu hehe
A co u Ciebie? Jak sie czujesz? Jak Córka?

Ja sie właśnie zbieram od Rodziców, wracam do G ;) tylko po drodze muszę do pracy jeszcze pojechać...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair - zaliczylismy kolejne badania diagnostyczne, które nic nie wskazały. Mma skierowanie na reumatologię, może oni coś zdiagnozują bo to męczące jest :-(
A ja rosnę :-D czuję się świetnie. Bałam się o fasolka bo jest narażony na te wszystkie zarazki oraz stres ale silny jest. Cały czas mowię w formie męskiej, już kilka osób mi zwróciło uwagę :cool2:może to dla tego że mówię o nim: mały wojownik.

Ja nie wierzę z zabobony ale wczoraj odkrylam że włosy na nogach rosną mi z prędkością światła :szok::szok::szok::szok:

reklama
Bierzesz prawidłowo. Euthyrox wpływa na hormony i to całkiem normalne przy prawidłowym zażywaniu że podczas zmian w hormonach może zrobić Ci się niedobrze, szczególnie na początku póki się nie przyzwyczai organizm. A jak jesteś w ciąży to możliwe, ze to zadziałało tak na hormony , że będziesz bardziej odczuwać mdłości :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry