reklama

Staraczki 2014 :)

iwo - oby w końcu się coś wyjaśniło.

A ja dziś zaczynam serduszkowanie. Już wczoraj miałam ochotę ale jeszcze plamienie było. Jestem ciekawa jak szybko jajeczka urosną po clo. Biorąc pod uwagę, że przedostatni cykl był mnogi razy 3 ostatni 16 dc żadne jajeczko i jedno małe dopiero rosnące tzn, że ten cykl powinien być też owocny a na wspomaganiu to już na pewno.
Martwi mnie jedno, skoro przedostatni cykl był na castagniusie i tyle jajeczek, ostatni nie wspomagany i z jajeczkami marnie tzn że coś nie tak z jajnikami. Albo produkuje tyko co drugi cykl.

reklama
Karola :* Pytałaś się ostatnio jak tam u mnie samopoczucie. Tak sobie. @ nie rozkręca się. Mam tylko plamienia (różowa krew jest) i tylko jak się wycieram papierem, a tak chodzę tylko w kładce i nic. Dzisiaj jak M wróci z wyjazdu (musiał jechać w jedno miejsce), to jedziemy szybko na betę i na zakupy Świąteczne (jak M szybko wróci, jak nie to nici z bety, ale muszę ją zrobić) i później mają znajomi wpaść z dzieckiem do nas. Mam nadzieje, że jednak ten cykl taki dziwny jest, bo na razie za dużo problemów aby było dziecko. W piątek wypadek był u mojego męża w pracy i kolesiowi 29 letniemu rękę wyrwało ;/ Nie zszyli mu, bo nie było do czego i w poniedziałek ma być inspekcja pracy (mówię o działalności, gdzie M daje swoją usługę jak i ten chłopak dawał). Kierownik próbuje wszystko zatuszować i wymyślił sobie, że każdy ma podpisać papiery, że niby na wszystko mieli szkolenia. Gdyby nie ten wypadek, to M wczoraj nie dowiedziałby się,że od 2011 podrabiali jego podpisy na tych szkoleniach, na których nie było mojego męża ;/ Wczoraj dostał papier, aby to podpisać, ale M nie chce tego zrobić, bo nie miał tego. W poniedziałek ma być inspekcja pracy i jak tak dalej pójdzie, to będą zwolnienia. Próbują wszystko zatuszować ;/ M jak sobie w październiku rękę rozwalił to z PZU dostał odszkodowanie, a z ZUSU nie dostał, bo kierownik schował papiery i nie chciał żeby wyszło,że coś się dzieje. Gdybyśmy wcześniej wiedzieli, to byśmy coś w tym kierunku roboli ;/ W grudniu kobiecie 4 palce obcięło i też to po cichu próbują załatwić. Byli u niej w szpitalu, aby dać kasę za milczenie ;/ Jak tak dalej będzie, to M straci jedną pracę i ciężko będzie ;/ Oby z wyjazdem wypaliło, bonie damy rady.
Od piątku źle mi się śpi i jeszcze do tego dzisiaj ból głowy dochodzi;/

Motylku :* Trzymaj się.

Aschlee :* Mychunia :*

Maluś, ściskam mocno. Tak to jest teraz z tymi pracodawcami. Robią sobie jaja z zwykłych ludzi.
Dobrze, ze pracuję i zagraniczniak. Podwykonawca coprawda oski ale obcy pilnuje by wszystko grało bo u niego by mogli mu głowę zmyć. Pomijając drobnostki wyzysk, gnebienie... ale szkoleń nie odpuszczają.

Witam Kochane w ten sloneczny dzien...jakos dzisiaj nie mam weny na nic a tu na obiad Maz zazyczyl sobie kluchy slaskie...znowu:-D

Malus :* kurcze to faktycznie kiepsko z ta praca:-( a u nas tu glosno jest teraz ze potrzebuja ludzi zwiazanych z koleja i jakos tak Ty mi sie odrazu na mysl przyslas.Mam nadzieje ze Twoj M nie straci pracy i ze szybko uda Wam sie zorganiowac wyjazd i juz wszystko ulozy sie tak jak tego chcecie.Trzymam mocno kciuki

Ostatnia edycja:
Jołasiu a który to d.c? i który na CLO? Ja strasznie przechodziłam CLO w2-3 cyklu pierwszy zawsze jakoś mijał;-) Trzymam Kciuki za brak efektów ubocznych... i fasolkowy efekt! P.S i kiedy pierwsze podglądanko jajcorków?

Motylku trzymaj się :*:*:*

ewelinka_shn ja biore 30 min przed posilkiem, ale nie bylo mi nie dobrze po nim, przynajmniej nie przypominam sobie... ale wiesz jestes w ciazy to tez inaczej mozesz odczuwac branie leku..

Maluś, ściskam mocno. tak to jest najlepiej zeby nie ujawniac pewnych spraw.. u mnie w pracy to samo... wszystko jest dobrze do poki nic sie nie stanie powazniejszego.... paranoja jakas... i najlepiej uciszac... brak slow..

Ja juz w pracy ;) droga na szczęście z małym ruchem i bez problemów :)

Iwo kurczę to nieciekawie ze lekarze nie mogą sobie dalej poradzić z Mala :(
Podobno matka czuje od początku czy to będzie córka czy syn, oby i w Twoim przypadku sie spełniło ;)

Jolasia oby cykl był owocny w jajeczka i kreseczki :)

Malus nie dziwie sie ze Twój M nie chce podpisać, tylko z drugiej str to go naraża na zwolnienie pewnie... Tak zle i tak niedobrze. Ale kierownik to niezły kanciarz i kawał chama, Boże jak można tak ludzi narażać i jeszcze to tuszować :/
Daj znać co z beta

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry