reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczynki
Mnie tak bolą jajniki od samego rana, wstałam przed 7 bo mnie ten ból obudził ale wzięłam nospę i pojechałam na zakupy
A śluzu tyle że mam wrażenie że @ przyszła.. Od wczoraj tyle tego że co rusz bym majtki zmieniała..
No i jak nigdy, wczoraj i dziś mdłości przy jezdzie samochodem.. Masakra jakaś..
Ewelinka czekam na wieści.. :-)
Maluś oby to nie była choroba.. ja się w końcu wyleczyłam..
Aschlee super że macie zielone światełko :D
Pozdrawiam wszystkie dziewczęta :* Motylku a Ciebie pozdrawiam podwójnie :* :*

reklama
Nie chce mi się tym bawić he he może później:-)wyglądam jak strach na wróble weny mi brak żeby się ogarnąć a mąż wkrótce wróci

Karolina ;-)może wkrótce się okaże że będzie niespodzianka na święta;-)

Blair ja mam dopiero na 1 maja..
Mona ja mam dzisiaj 17 dzień cyklu , możliwe że owulka mi się przesunęła przez przeziębienie.. no ale ból jak nigdy wcześniej..

Ostatnia edycja:
Kobietki mam pytanie co Ile macie kontrole u endo I co Ile bedziecie mialy kontrole w czasie ciazy? Bardzo mnie to ciakawi bo zdziwilo mnie to co powiedziala mi dzis lekarka ale w sumie wole zeby sprawdzala czesto niz tego nie robila

Wszystkie czekamy na dobre wiesci od Ewelinki:)

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
Archlee mi też poleciała tarczyca w ciąży tylko mam nadczynność subkliniczna i najpierw najważniejsze jest mieć skierowanie na tsh :-) przy każdej morfologi a wizyty u endo pewnie co 2mce mogę się mylić mi nie kazała bo twierdzi że taka moja uroda że w ciąży tarczyca się budzi a później wszystko wraca do normy

Do góry