• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu- hihi, no już skończony 8 tydzień i leci 3 dzień 9 tygodnia. Mi póki co też tak szybko leci :laugh2: Asiu już wróciliście z gościny?

Bada m- objawy bardzo dobre Kochana. Musi być dobrze, jak to mówi moja ginka- jak takie objawy, to ciąża silna :laugh2:

reklama
Ewelina- to fajnie, że Twój ginek robi to badanie. A ja no cóż, muszę jechać. Mi już ginka też poleciła 2-óch lekarzy w tej Gamecie.

Achlee, Anka- a niech się buntuje, ja wszystko dla niego zniosę. W końcu tyle czekałam na to. :laugh2:

DZIEWCZYNKI JA CAŁY CZAS MOCNO WAS WSPIERAM I CZEKAM NA WASZE II KRESECZKI! :laugh2:

A moj Dzidzius grzeczniutki. Czasem mnie mdli tylko i cyce bola. Poza zmęczeniem i sennoscia jest extra :-) aaa no i humorki... rycze o wszystko. moja mama tez dobrze przechodziła początek ciąży.

reklama
z reguly po @ a przed owu jestem gotowa do walki, a w tym cyklu jakos zupelnie stracilam checi do czegokolwiek, zupelnie nie mam humoru :-(:-(

widze ze nadal nie ma wiesci od jolasi. czekamy na Ciebie!

AsiaSzw i jaka decyzja? bedziecie razem? wchodzisz do pokoiku? ;-)

gabis no to badz wdzieczna mezowi, bo jednak wiekszosc sie wzbrania i nie chce badan.

HolyKate to juz wstepnie gratuluje! dawaj znac jak kolejne testy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry