reklama

Staraczki 2014 :)

Witam :-)

Mychuniu trzymam kciuki aby bakteryjek juz nie bylo !!!

Gabis wiem jak taj jest wiecznie na dole bo od 2 miesiecy jakos nie moge w gore.
Nie smutaj! Przytulam!!!

Anulka ja tez buziam.

Motylek jak dzis u ciebie?

Mikego dnia. Ja dzis pracuje w salonie :-D

reklama
hej kochane
Dziś młoda zostala w domu. Mają jakś pielgrzymkę a z jej stawami wole by nie łaziła.. Z reszta zobaczcie co się dzieje za oknem :crazy:

Anula - świetna jest Wasza historia :-D

Gochson - jak się dziś czujesz?

Motylku - rozmawiałas z lekarzem?

Asia, Aschlee - &&&&&&&& będzie się działo :-)

Gabis- Kochana jak u Taty? Jakieś światełko w tunelu się pojawiło? Gabis Kochana, nie przytulaj się z "powinności", bo jest owu. Dzisiaj rozluźnij się jak będą znajomi, napij czegos i spokojnie na luzie podejdz do tematu. :-) Ściskam kciuki za Ciebie!

Witam
Ząb jako tako, ale wczoraj dopiero wieczorem wypilam kisiel.
gabis, - &&&&
Motylku, - jeżeli chcesz to się wypłacz, wyzal. nie wolno Ci dusić w sobie emocji, to pogarsza sytuację

Anulka u taty niestety bez zmian. Widze ze psychicznie juz nie wyrabia. W pon go wypisuja ale niestety nadal ma tą niedroznosc i żywienie pozajelitowe. Wiec to tak jakby dalej szpital tylko w domu. Ech szkoda gadac. Nie smuce juz. Co ma byc to będziesz.

Dziekuje wam Kochane za wsparcie.

Witam

Anula faktycznie ta Twoja opowieść jak z filmu z happy endem

Mychunia trzymam kciuki za dobre wyniki

Gabis ściskam Cię mocno

Dziewczyny testy przygotowane na jutro ? Aschlee ?

Ja juz w pracy, rano byłam na becie. Niby kobieta mówiła, że wyniki w poniedziałek, ale może pod koniec dnia będą w necie. Melduje ze sie trzymam, rano dalej jakies brudzenia, niby w ciągu dnia jest ok, ale rano coś niecoś jest. Trochę mnie to martwi, ale muszę być dobrej myśli.

reklama
Dzien dobry Kochane ja dzisiaj w domu bo nie wiem co jest ale jestem cala zapuchnieta,boli mnie glowa i wogole kijowo sie czuje...
Testu jeszcze nie mam ale jediemy po poludniu na zakupy to nabede:tak:

Asia mnie tez brzuch czasami pobolewa

Grochson kochana z taka iloscia zacisnietych kciukow nie ma innej opcji jak tylko takiej ze wszystko bedzie dobrze:tak:

Gabis kochana trzeba byc dobrej mysli.Dalej mocno trzymam kciuki za Twojego Tate:tak:na pewno jest to teraz strasznie trudny czas dla Was wszystkich ( sama w rodzinie przechodzilam to kilka razy) ale pozytywne myslenie odgrywa dosc spora role.A co mowia lekarze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry