Gabis
ja życzę Twojemu tacie dużo sił, woli walki, i wiary! I tak jak dziewczyny piszą starajcie sie nadstawiać Go pozytywnie. Tez mam w rodzinie sytuacje gdzie pozytywne myślenie naprawdę wiele potrafi zdziałać. Choć wiem ze to trudne. Mocno kciuki trzymam !
Iwo
mam umowę na czas określony, lepsze to niż na zastępstwo bo w razie w zawsze mi przedłuża umowę do dnia porodu.pytasz czy sie staramy... Hmhmhm my sie bzykamy bez zabezpieczenia cały czas odkąd tutaj jestem

i jak widać nie działa.... Ale narazie nie mam stanu przedrzucawkowego z nerwów żeby po cło lecieć wiec póki co układam sobie w głowie wszystko. Narazie remont mieszkania, umowę juz dostałam, maz pracuje.... Wiec po cło może wrzesień październik pójdę. Jak sie nie uda z wpadki takiej

biorę leki od 4 miesięcy na wyregulowane cykli i jak nie miałam okresu tak nie mam od stycznia.... Wiec no chyba nic na mnie nie działa prócz cło.
a Ty jak sie czujesz? :-) jej to juz 16 tc :-) super! Fajnie jest widzieć ze pRe dziewczyn zafasolkowanych od mojej nieobecności :-)
agniecha83
przepiekna dzidzia! :-) macie juz imię dla niej?;-) a kilogramach sie nie przejmuj rzucisz jak rodzisz :-) taka juz nasza uroda ale w przeciwieństwie do mężczyzn mamy przynajmniej ta możliwość noszenia dzidziora pod serduchem :-) trzymaj sie tam :-) i dziękuje za kciuki, z pewnością sie przydadzą :-)
Gochson
ja Ci tak mocno kibicuje!!bedzie dobrze, musi być ! Przecież ile człowiek może cierpieć..... &&&&&&&&&&&&&&&&&& największe za Ciebie i dzidziora!
a co do mnie to tak, nadal w Orange. Mam juz umowę, robię premie, ładna kasa wiec remont za pasem ;-) przed ciąża trzeba duża premie zrobić żeby i l4 było dobrze płatne i bym mogła spłacić wcześniej kredyt

dzięki ze pytasz :-*
mychunia
napewno wszystko jest w porządku! Musisz tylko czymś głowę zając żeby o głupotach nie myślec ;-) fakt 28 maj jest daleko, ale zacznij robić nie wiem jakieś ciuszki buciki na szydełku :-) nie będziesz myślała :-)
motylkowa Ona
jak u Ciebie? Mam nadzieje ze krwawią przestałam i ze lekarz przekazuje same dobre wieści! &&&&& trzymam mocno. Silna babka jesteś i dzidziusia masz silnego a to najważniejsze! Tez miałam krwawienia i myślałam ze zawału dostanę. Tylko ze u mnie szew mi żylaki przecinały na szynce wiec to dlatego. Mam nadzieje ze wszystko u Was ok i czekamy na wieści! trzymaj sie ciepło!
Malus
jak sie czujesz kochana? Jak tam sobie radzisz z bólem i z dziewczynkami? Całuje Cię mocno! :-)
xAnkaxx
witaj witaj :-) dziękuje za ciepłe przywitanie :-) ja tutaj na tym forum stała bywalczyni, co można zauważyć po stażu ale jakoś tak mi sie zycie popieprzyło ostatnimi czasy ze nie mogłam sobie z niczym poradzić. Na szczęście powoli wraca do normy i mam nadzieje ze sie unormuje i będę do Was częściej zaglądać :-) podzielam Twoje odczucia o ospalosci, ja cały czas chodzę zasiana, ale to od trybu życia jaki prowadzę i od pogody. Strasznie u mnie pada dziś..... &&& za szybkie zafasolkowanie :-)
dziewczyny testujace w sobote: &&&&&&&&&&&&& za wszystkie! :-)
uff uff sie rozpisałem :-) ale chyba napisałam wszystko co chciałam :-) do wieczorka. Ide młodego ogarniać i męża