no to ja juz po pierwszej rozmowie w pracy i jakos poszlo, nie mielismy za bardzo czasu wiec jutro kontynuacja...
grubson wspolczuje poronienia bo nawet tak wczesne jest trudne. rozumiem Twoj bol (jak widac w suwaczku)
jolasia to przez Hashimoto masz te szybkie krwawienia? progesteron faktycznie bardzo wysoki, teraz sobie przypomnialam jak nam wrzucalas wyniki. ginekologa-enokrynologa to wszedzie trudno znalezc niestety, tez bym chciala takiego miec
tigerlily to Twoje TSH faktycznie jest wysokie jak na starania, dostala leki? ja korzystam czesto z LuxMedu i jestem bardzo zadowolona. rejestracja i wyniki badan online bardzo ulatwiaja sprawe. u siebie mialam tez super endokrynologa. pytalas czy ktoras miala takie TSH, ja mialam w grudniu TSH 3,22 i dostalam leki, w styczniu wyszlo 3,86, potem dalej leki i w lutym wynik 2,26 wiec przy lekach ladnie spada ale nie jest to szybki proces niestety.
Mimozama przykro mi ze nie udalo sie z IVF :-( latem latwiej jest sie czyms zajac wiec jakos Ci czas zleci do lipca mam nadzieje!
jak pisze o lipcu cokolwiek to przypomina mi sie ze 24 lipca mialam date porodu
bada gratuluje serduszka!
WooHoo witam! powodzenia!