• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula cykle mam 27-28. Teraz owu mialam w 16dc.
Mysle ze jak ma cos wyjsc to w terminie@ chyba wyjdzie.

Asia dzieki. Piekne zdjecie. Alez bym chciala jeszcze raz pojechac do Paryza... cudnie!

Ostatnia edycja:
reklama
Anula, ja robiłam w 25 dc i wyszła bardzo bladziutka kreska, ale już była ;) Ale u mnie to i tak od początku coś było nie tak, beta niska, a mimo wszystko było widać ;)

Kurcze ja to chyba nadzieja zyje ... jak nie wyjdzie w terminie @ to jeszcze sobie pomarze ze a noz ... no to hmm jutro zakupie to w nd z porannego zapodam ....

Gabi trzymam kciuki ....

A mnie cos cmi brzucho ... ehh

przepraszam ze troche mnie nie bylo, ale bylam bardzo zajeta a poza tym jak wiecie staram sie troche odpuscic. wiec Mimozama w pelni Cie rozumiem. powodzenia!
mialam dzisiaj troszeczke krwi ze sluzem i nie czuje sie ciazowo wiec wyglada na to ze znow nic z tego :dry: planuje zmierzyc tempke i jak bedzie niska to mam pewnosc i odstawie duphaston bez testowania.

grubson no niestety nigdy nie uslyszalam serduszka, ale wierz mi, bylo ciezko :-(
grubson, Aschlee z tym nie mowieniem do 12 tygodnia to tez nie zawsze jest najlepsza opcja. ja ostatnio nie powiedzialam rodzicom, a jak sie okazalo ze jednak nic z tego to wyslalam mamie wiadomosc "jestem w trakcie poronienia, za dwa dni mam zabieg", dopiero pozniej sobie zdalam sprawe jak beznadziejnie to wyszlo. obyscie kochane szybko zaszly i nie mialy takich problemow!:tak:

jolasia jeden cykl sie pomeczysz bez lekow ale moze warto!

witam nowe dziewczyny! powodzenia!

karowit, Anianka gratulacje!

asmi tak jak Blair proponowalabym Ci mierzenie tempki, bo to najlepiej wskaze owu i bedziesz wiedziala kiedy odstawic wiesiolek. ja mierze w ustach i mam calkiem dokladne pomiary, tylko musisz zwrocic uwage zeby mniej wiecej w tym samym miejscu mierzyc. a mysle ze mierzenie od 8dc to nie problem, bo owu raczej tak szybko nie powinna byc, wiec zdarzysz zaobserwowac skok owulacyjny.

Gochson ale cudowne wiesci!! :-) wiedzialam ze bedzie dobrze!! to teraz juz oficjalne gratulacje kochana!! :-)

anula88, gabis zaciskam mocno kciuki za wasze testowania!!!!

Ostatnia edycja:
Anula ty jak mowisz ze termin masz na dzis to do niedzieli jak @nie bedzie to na bank powinno wyjsc.

Ja dam znac jutro. Troche juz sie nakręciłam niepotrzebnie i bede sie stresowac.

susel, no wierzę, skoro mnie było ciężko to u Ciebie naprawdę musiało być strasznie. Ale kurde, na pewno niedługo się uda i będzie wszystko dobrze, musi tak być!

A powiedz mi, jak miałaś te poronienia w 4 czy 5 tygodniu - długo krwawiłaś? I to były zabiegi czy samoistne? Bo u mnie taka huśtawka.. kilka dni przerwy i znowu plamię i tak w koło..

grubson a bierzesz jakis duphaston lub luteine po owulacji? Ja tez mialam takie krotkie cykle i dwie poprzednie ciaze dopiero po @ sie dowiedzialam. Teraz juz testowalam w 26 dc i od razu jak pojawily sie plamienia to zwiekszylam dawke luteiny.

anula88- test spokojnie wyjdzie wcześniej. Ja @ miałam dostać w sobotę, a już we wtorek na teście była blada druga kreska, ale spokojnie widoczna. W czwartek beta 259 a w sobote w dniu spodziewanej @ beta przyrosła do 710. Także testuj śmiało.

Gabis- już się mogę doczekać jutra!

:laugh2::laugh2::laugh2: DZIEWCZYNKI OGŁASZAM JUTRO NARODOWY DZIEŃ TESTOWANIA!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Buziaczki dla Wszystkich!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry