przepraszam ze troche mnie nie bylo, ale bylam bardzo zajeta a poza tym jak wiecie staram sie troche odpuscic. wiec
Mimozama w pelni Cie rozumiem. powodzenia!
mialam dzisiaj troszeczke krwi ze sluzem i nie czuje sie ciazowo wiec wyglada na to ze znow nic z tego

planuje zmierzyc tempke i jak bedzie niska to mam pewnosc i odstawie duphaston bez testowania.
grubson no niestety nigdy nie uslyszalam serduszka, ale wierz mi, bylo ciezko :-(
grubson,
Aschlee z tym nie mowieniem do 12 tygodnia to tez nie zawsze jest najlepsza opcja. ja ostatnio nie powiedzialam rodzicom, a jak sie okazalo ze jednak nic z tego to wyslalam mamie wiadomosc "jestem w trakcie poronienia, za dwa dni mam zabieg", dopiero pozniej sobie zdalam sprawe jak beznadziejnie to wyszlo. obyscie kochane szybko zaszly i nie mialy takich problemow!
jolasia jeden cykl sie pomeczysz bez lekow ale moze warto!
witam nowe dziewczyny! powodzenia!
karowit, Anianka gratulacje!
asmi tak jak Blair proponowalabym Ci mierzenie tempki, bo to najlepiej wskaze owu i bedziesz wiedziala kiedy odstawic wiesiolek. ja mierze w ustach i mam calkiem dokladne pomiary, tylko musisz zwrocic uwage zeby mniej wiecej w tym samym miejscu mierzyc. a mysle ze mierzenie od 8dc to nie problem, bo owu raczej tak szybko nie powinna byc, wiec zdarzysz zaobserwowac skok owulacyjny.
Gochson ale cudowne wiesci!! :-) wiedzialam ze bedzie dobrze!! to teraz juz oficjalne gratulacje kochana!! :-)
anula88, gabis zaciskam mocno kciuki za wasze testowania!!!!