reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo- hihi, ja też trzymam zdjęcia pozytywnych testów, a nawet same testy schowałam do takiej saszetki i też czasem sobie na nie spoglądam. To takie miłe uczucie. Iwo czujesz już ruchy córci? ;-)

Gabis- no czeeekamy i czeeekamy, napięcie rośnie! Myślę, że już niedługo. Ale dozujesz nam emocje!:rolleyes2:

A tutaj moje testy. Ten cienki to czułość 10 w 12 dpo, a ten grubszy niżej to czulosc 25 w 13 dpo. Gabis widzisz, my też miałyśmy na początku bladzioszki!
20140409_074731.jpg

Załączniki

• 20140409_074731.jpg
    20140409_074731.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Gabis gratuluję i czekam na wyniki bety:-)

Ją też mam wszystkim fotki testów i schowałam je na pamiątkę mój mąż już chciał je wyrzucić ale mu zabroniłam:-)

Lubię takie newsy na wątku:-)

Życzę udanego weekendu ;-)

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

No troszke zdjęcia waszych testów mnie pocieszyły, choć u was to poprostu bladziochy, a u mnie blade bladziochy ;-)
Ja już nie wytrzymuje, ciągle odświeżam strone i nic, a za chwile idziemy na działke pozbierać truskawki, więc nie wiem czy doczekam tych wyników. No ale trudno odczytam jak wrócę. Przymusowe ćwiczenia na cierpliwość.

Gabis - uwierz mi że jak wrzucałam zdjęcie bladziocha z 11 i 12 dpo to mało kto widział :tak:

Anula - ten był 3 i ostatni który robiłam (potem już tyko beta), zostal na pamiątkę i leży razem z Julkowym, jej pępuszkiem i opaską ze szpitala :-D

Matko...ale jak to możliwe. Poprostu nie wierze. A to dobry wynik jak na ten dzień, bo ja kompletnie nie mam pojęcia. Jakie wy miałyście wyniki?
Nie wierze, poprostu nie wierze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry