reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis- nie sugeruj się naszymi betami, bo to indywidualna kwestia u każdej kobiety. Najważniejszy jest nie jednostkowy wynik a jego przyrost, czyli Kochana w poniedziałek znowu idziesz na ukłucie komara :-) Matko, ale się ciesze! Ja wiedziałam już wczoraj, haaa!
Ja miałam bete 14 dpo 259 a 16 dpo 710

reklama
Jeju jakoś to do mnie nie dociera jeszcze. Ide na tą działke, to ochłone troche. Dziękuje Wam za kciuki i wsparcie!

No Anulka to miałaś dużo dużo więcej, a tylko 1 dzień pozniej robione. Ale nic nie martwie się na zapas.
Zmykam.

Gabis- jeśli mierzysz temp. w pochwie, to już jej nie mierz. Lepiej niczym tam teraz nie manipulować. Ochłoń Kochana, bardzo, ale to baaaaardzo się cieszę! :laugh2: Ech, w narodowym dniu jest jednak jeszcze trochę mocy. ;-)
Gabis pisałam Ci wyżej, że nie można się sugerować wynikami innych, bo to indywidualna kwestia. Tylko przyrost jest ważny.

u mnie tempka nie za wysoka i test negatywny wiec wyglada na to ze nic z tego. czekam na @ :-:)-(

gabis Tobie gratuluje bety i ciazy!!! ale cudownie!!! poprawilas mi humor :-)

Gabis - hahaha a jeszze wczoraj zastanawiałaś się czy 2 dziecię ci pisane, beta jak na 12dpo wzorowa! Jak masz drugi taki test to siknij jutro i kreska powinna być wyraźniejsza.

Susełku - nie ten to kolejny:tak: będzimy tobą grzecznie czekać:-)

Gabis gratuluje Kochana :tak: bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo.

Grubson mam nadzieje ze jak wyglada obiecujaco to ze cos z tego bedzie ;) jak tam Ci idzie nauka?Ty teraz 4 konczysz?Kurcze mam nadzieje ze za niedlugo wszystkie bedziemy wklejac tesciory

Dziękuje Wam wszystkim. Jesteście kochane naprawde.

Ta wiadomość nie może do mnie dotrzeć. Jeszcze poczytałam sobie głupia o ciążach biochemicznych no i wiadomo, jeszcze bardziej przestałam wierzyć, że to się może udać.
Przepraszam, że tak smuce, ale jestem mega przestraszona. Wydaje mi się, że ta beta jest za mała. W poniedziałek oczywiście pójde powtórzyć i albo się troche uspokoje, albo porzegnam się z marzeniami.

Jak narazie to jest dla mnie cud, po 10 miesiącach, przy problemach z niepękającym pęcherzykiem i słabym nasieniem męża to poprostu ciężko mi uwierzyć że jednak się udało.

reklama
Gabis- Kochana strach jest nieodłączny i cały czas będzie towarzyszył. Tylko błagam postaraj się go zwalczać i myśl pozytywnie. Nie czytaj wszystkich skrajnych historii w internecie, ja też na początku czytałam i potem jeszcze bardziej się niepotrzebnie stresowałam. Uwierz w tą maleńką istotkę kiełkującą w Tobie! Jeeej Gabis cieszę się tak z Twojej ciąży, że sobie nie możesz tego wyobrazić. Każda ciąża to dla mnie taki mały cud.

Do góry