• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam nowe Koleżanki,:) Archea Mój synek w lipcu będzie miał 3 latka, w trakcie ciąży mąż mi zapowiadał ze zaraz po narodzinach będzie starał się o kolejne malenstwo.Jestem bezrobotna od ponad 4 lat w styczniu pracowałam 2 tyg na zastępstwie i tylko tyle.Chcialabym jak najdluzej byc z synkiem w domciu, ale wiadomo kazdy grosz sie przyda.Maz jedynie pracuje, wiem ze na moja mame mogę liczyć.Mamy kredyt na 8lat i trochę boje się, że będzie ciężko, mieszkanie mamy.Ashlee, nie boje się ze nie dam rady z dwójką maluchów, boje się trochę kwestii finansowej.Na ta chwile jest dobrze, mogłoby być trochę lepiej.Moj mąż cały czas chce 2 dziecko, ja też ale wiadomo zawsze jakaś obawa jest.Tak prawdę mówiąc to jak nie teraz to kiedy?:) U nas jest duże prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej, w 1 ciąży byly 2 pęcherzyki, ale 1 byłbez echa zarodka.

reklama
Dziękuje za przywitanie :)
Oczywiscie zapomniałam - Gratuluje wszystkim dziewczynom którym już się udało :))!!! aż Wam zazdroszczę :)

Dominika - również mam 3- a nawet prawie 4 letnią córeczkę i też nie pracuje, myślę aby za coś się na szybko złapać przed ciążą jeszcze ale nie wiem do końca jak to zrobić - planujemy budowe domu a tu trzeba mieć możliwości na taki potężny kredyt - chodzi o to by mniej więcej móc się załapać z zarobkami. Więc doskonale rozumiem jak finanse mogą siedzieć w głowie :)
Ciężko ale tak jak mówisz - jak nie teraz to kiedy ? Mąż bardzo chce 3 dzieci a odczekac tez by się przydało :)

Z bliżniakami to nie jedna kobieta by Ci pozazdrościła - choć jak się naczytałam o komplikacjach i że z góry jest już wysokiego ryzyka to o ciąży mnogiej już ani razu nie pomyśle, bo popatrzeć to wiadomo zawsze miło :)

Archea, fajnie byłoby mieć blizniaki:) ważne by dziecko zdrowo rosło i się rozwijalo:) Bardzo chce rodzeństwo dla synka, ale ta kwestia czasami sprawia że mam lekkie obawy ale cieszę się z podjętej decyzji;) Jadę z synkiem na zakupy, odezwę się pozniej:) Przepraszam za błędy i brak interpunkcji, ale pisze z telefonu:)

Oj nie przepraszaj - każdej z Nas się zdarza i to nie jeden raz - choc ja z tego wszystkiego i tak nic nie zauwazyłam :)
To miłego wypadu na zakupy, zwłaszcza przy tak sprzyjającej pogodzie :)

Majdaczek dzis 1 dzien tempa 37 wiex natazie czekam zobacze co sie przez weekend zadzieje czy spadnie czy pojdzie w gore;) i wtedy pomysle o testowaniu.
Prowadze wykres podesle ci wszystko wieczorem gdybym sie nie oddzywala to prztpomin mi sie na PW
Asiku buzzzziolek :*

KasikP dzięki :)
Taka piękna pogoda, a tu trzeba w pracy siedzieć :no: Ale na szczęście jeszcze jakieś 3 godzinki i spokój! Wyszukuję u siebie jakiś objawów i poza od czasu do czasu bólem w podbrzuszu i wrażliwymi piersiami, to cisza :no:
Może to i dobrze, przecież to dopiero 9dpo. Pewnie jakbym miała jakieś inne objawy, szczególnie te, które można odczuwać w późniejszej ciąży, znaczyłoby to jedno, po prostu to wszystko sobie wmawiam! Przynajmniej tak miałam w poprzednim cyklu i nic z tego nie wyszło:-( Oj, czemu to jest wszystko takie trudne i skomplikowane...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry